Johnny Depp și Amber Heard se pregătesc de nuntă

Update: Johnny Depp şi Amber Heard sunt proaspăt căsătoriţi. Revista People a confirmat în această dimineaţă zvonurile cu privire la mult aşteptata lor nuntă, care se pare că a avut loc în casa celor doi din Los Angeles, în ziua de marţi a acestei săptămâni. Petrecerea va avea loc în acest weekend pe insula privată a lui Depp din Bahamas.

Dacă numele tău ar fi Johnny Depp unde ai alege să te căsătorești? Pe insula ta privată, bineînțeles! GLAMOUR a aflat toate detaliile despre nunta anului. 

Se pare că actorul în vârstă de 51 de ani și logodnica sa de 28 de ani îşi vor jura credință veșnică în acest weekend pe insula deținută de Depp, Little Hall’s Pond Cay Island. Actorul a achiziționat insula în urmă cu 11 ani pentru suma de 3,6 milioane de dolari.

Surse din anturajul cuplului au declarat pentru publicaţia Page Six că la eveniment vor lua aparte în jur de 50 de persoane, printre care și copiii lui Depp cu Vanessa Paradis, Lily-Rose și Jack. Se pare că nu vor lipsi nici actrița Mandy Moore, solistul trupei Aerosmith, Steven Tyler, producătorul Jerry Bruckheimer sau controversatul cântăreț Marilyn Manson. Ei toţi au fost invitați și la petrecerea de logodnă a cuplului, care a avut loc în luna martie a anului trecut.

Acesta va fi cel de-al doilea mariaj al lui Johnny Depp. El a mai fost căsătorit în anii 80 cu Lori Anne Allison şi a mai fost logodit cu Vanessa Paradis, Jennifer Grey, Sherilyn Fenn și Winona Ryder. O altă relație intens mediatizată a fost cea cu modelul Kate Moss.

Foto Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro