John Legend a vrut să se despartă de Chrissy Teigen

John Legend a vrut să se despartă de Chrissy Teigen, dar ea a spus NU

După 11 ani de când sunt împreună, John Legend a mărturisit că a fost un moment în care a vrut să pună punct relației cu Chrissy Teigen, dar actuala lui soție s-a opus. Uite ce s-a întâmplat. 

Într-un interviu pentru The Guardian, John Legend a mărturisit că, la un moment dat, a vrut să pună punct relației cu Chrissy Teigen. Însă partenera lui s-a opus. Așa că „despărțirea“, dacă putem să-i spunem așa, a durat doar o oră și jumătate.

„Eram foarte stresat și ocupat. Mă gândeam că aș fi mult mai fericit singur, dar ea a zis NU“, a povestit cântărețul. Așa cum ne-a obițnuit, Chrissy Teigen a spus partea ei de poveste pe Twitter: „Nu a fost o despărțire ca la carte. El era în turneu și avea probleme cu vocea, se pângea de toate lucrurile, așa că eu eram <<nu, nu ne despărțim>>“, a scris modelul.

Iată tweet-urile lui Chrissy Teigen:

11 ani mai târziu, Chrissy și John au o familie frumoasă și un copil adorabil. Starurile formează unul dintre cuplurile noastre preferate. El romantic, ea amuzantă și fermecătoare. Iar povestea despre cum a început relația lor ne face să îi iubim și mai mult.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro