vorbește despre depresia postnatală a soției lui

John Legend vorbește despre depresia postnatală a soției lui

John Legend vorbește despre depresia postnatală a soției lui. 

Anul trecut, după ce a născut-o pe Luna, Chrissy Teigen s-a confruntat cu depresia postpartum. Într-un eseu scris de ea pentru ediția americană a revistei Glamour, soția lui John Legend, care este mereu zâmbitoare și pusă pe șotii, admite că în sufletul ei se dădea o luptă.

John Legend a vorbit și el despre această perioadă din viața soției sale și a povestit cum a ajutat-o pe aceasta: „A fost de datoria mea ca soț să fac tot ce mi-a stat în putință pentru a o susține și pentru a înțelege prin ce trece și să fac tot ce pot pentru a o ajuta“, a spus cântărețul pentru revista People. 

Artistul a recunoscut că este dificil să îți vezi partenera că se luptă cu depresia postnatală mai ales pentru că „nu știi ce simte în interior“ și recomandă tuturor să se intereseze despre această afecțiune și să fie alături de persoanele care au nevoie. „Trebuie să fii prezent și trebuie să fii plin de compasiune. Toți învățăm și încercăm să ne dăm seama ce e de făcut pe măsură ce lucrurile se întâmplă. Faceți asta împreună“, a adăugat John Legend.

Bineînțeles, artistul a mărturisit că este mândru că soția lui s-a hotărât să povestească despre acest episod din viața ei: „Mă bucur că a scris despre asta. Cred că este un mesaj puternic pentru femei, ca ele să știe că nu sunt singure și că nu contează câți bani ai sau cât de faimos ești, oricine poate trece prin asta. Este greu pentru oricine, nu contează cât succes ai sau de câte resurse dispui“, a spus el.

Chrissy Teigen nu a fost singura celebritate care a recunoscut că s-a confruntat cu această afecțiune. Mai multe staruri au vorbit deschis despre asta și au încurajat toate mamele să ceară ajutor. Iată care sunt celebritățile care s-au luptat cu depresia postnatală și cum au reușit să treacă peste ea.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro