john legend chrissy teigen nemachiata

John Legend a postat o fotografie cu Chrissy Teigen nemachiată

Chrissy Teigen se numără printre celebritățile care arată incredibil de bine fără niciun pic de machiaj pe față. 

Chrissy Teigen și John Legend formează unul din cuplurile noastre preferate (îți spunem și de ce). Se iubesc mult, au o familie frumoasă, nu se sfiesc să își declare public afecțiunea unul pentru celălalt, iar fotografiile lor de vacanță ne fac să-i invidiem tot mai mult (acum câteva luni au fost în vacanță în Marrakech, iar fotografiile lor ne-au făcut să visăm la Maroc).

Acum Chrissy Teigen și John Legend se află în vacanță în Corsica și, din fotografiile surprinse de paparazzi, se pare că cei doi se distrează de minune.

Ieri, cântărețul a postat o fotografie cu soția sa nemachiată și toată lumea a rămas cu gura căscată: Chrissy arată uimitor fără pic de machiaj pe față! Și soțul ei este total de acord. John a scris „nu este nevoie de niciun filtru“ în textul care însoțea fotografia.

No filter necessary

O postare distribuită de John Legend (@johnlegend) pe

În urmă cu aproape două săptămâni, în cadrul unei conferințe de la Beautycon, Chrissy Teigen a mărturisit că Instagramul o face să se simtă inadcvată față de alte femei și uneori ajunge chiar să plângă din această cauză.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro