Jessie J concert problemele de infertilitate

Jessie J a vorbit într-un concert despre problemele ei de infertilitate

Într-un concert susținut în urmă cu câteva zile, Jessie J a vorbit desschis despre problemele ei de infertilitate și despre dorința ei de a deveni mamă.

Deși tot mai multe femei vorbesc deschis despre eforturile lor de a deveni mame, infertilitatea este în continuare un subiect tabu. Jessie J s-a alăturat vedetelor care vorbesc deschis despre asta. Într-un concert susținut zilele trecute, cântărața a mărturisit în fața miilor de fani a că în urmă cu patru ani doctorii s-au spus că nu va putea rămâne însărcinată. Jessie J își dorește foarte mult să devină mamă și speră să-și împlinească această dorință prin alte metode.

„Acum patru ani mi s-a spus că nu voi putea avea niciodată copii. Nu vă spun asta pentru că vreau simpatie de la voi ci pentru că mă număr printre milioanele de femei și bărbați care trec prin asta“, a spus cântărața în vârstă de 30 de ani în fața publicului prezent la Royal Albert Hall din Londra.

În plus, artista le-a dat un sfat femeilor care trec prin aceeași problemă ca și ea: „nu trebuie să fie ceva care ne definește. Am vrut să scriu melodia aceasta pentru mine, într-un moment dureros și trist, ca să-mi aducă bucurie și să le ofer oamenilor ceva să asculte atunci când simt că lucrurile sunt foarte greu de suportat. Așa că dacă ați trecut prin ceva asemănător sau știți pe cineva care trece prin asta sau care a pierdut un copil, vă rog să știți că nu sunteți singuri cu durerea voastră. Mă gândesc la voi atunci când cânt această melodie.“

Channing Tatum a fost prezent la concert și a postat pe Instagram o fotografie de acolo, însoțită de un text plin de dragoste: „această femeie și-a deschis inima pe scena de la Royal Albert Hall. Toți cei care au fost prezenți au fost martorii a ceva foarte special. Wow“. Astfel avem și confirmarea a ceea ce am auzit în urmă cu o lună: Channing Tatum și Jessie J sunt împreună.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro