Jessica Chastain a devenit mamă

Jessica Chastain a devenit mamă

Săptămâna trecută, Jessica Chastain și soțul ei, au fost fotografiați cumpărând un marsupiu pentru bebeluși, cofirmând astfel vestea că cei doi au devenit părinți pentru prima dată. 

Conform Page Six, Jessica Chastain și soțul ei, Gian Luca Passi de Preposulo, au devenit pentru prima dată părinți în urmă cu mai bine de patru luni. Fetița lor, Giulietta Passi Chastain, a venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat.

Deși au fost câteva indicii, cuplul a reușit să țină vestea secretă și nici până acum nu au confirmat că au devenit părinți. Conform publicației Daily Mail, actrița a fost văzută luna trecută în Boston cu un căruț de bebeluș. Câteva zile mai târziu, soțul ei, Passi de Preposulo, a intrat într-un hotel cu un scaun de mașină special pentru copii mici. Se pare că fetița lor a fost cu ei și la Paris, unde Jessica Chastain a fost invitată să aprindă pomul de Crăciun de la Galeriile Lafayette.

Jessica Chastain și Gian Luca Passi de Preposulo s-au căsătorit în iunie 2017 la reședința familiei mirelui din Treviso, Italia. Jessica Chastain nu este singura vedetă care a apelat la o mamă surogat pentru a avea un copil. Recent, Robbie Williams și soția sa, Ayda Field, au devenit părinți pentru a treia oară. Cei doi au apelat la o mamă surogat, iar la începutul lunii septembrie au făcut marele anunț – familia lor s-a mărit cu încă o fetiță.

Multe vedete de la Hollywood au apelat la mame surogat pentru a avea copii. Pentru staruri acesta nu este un subiect tabu și multe dintre ele și-au spus deschis povestea. Iată cine sunt și ce au declarat despre acest subiect. 

Foto: Hepta

 

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro