Jennifer Lopez vorbește deschis despre experiența ei #MeToo

Jennifer Lopez vorbește deschis despre experiența ei #MeToo

Jennifer Lopez vorbește deschis despre experiența ei #MeToo! După cum aflat și în ultimele luni, există multe femei la Hollywood – sau oriunde, dacă tot vorbim despre asta – care nu au avut propria lor experiență #MeToo. Printre cele care au avut-o se numără și Jennifer Lopez. Într-un interviu recent cu Harper’s Bazaar, artista a vorbit deschis despre agresiunea sexuală pe care a trebuit să o înfrunte în trecut. 

Actrița se afla pe platourile de filmare ale unuia dintre primele ei filme când a avut loc incidentul. „Nu am fost abuzată în felul în care au fost alte femei,” dezvăluie cântăreața/actrița/producătoarea. „Dar dacă mi s-a spus de către un regizor să-mi dau jos tricoul ca să-mi arăt sânii? Da, mi s-a spus. Am făcut-o? Nu, n-am făcut-o.” Și asemeni multor altor femei, faimoase sau nu, s-a temut de repercusiuni dacă ar fi semnalat comportamentul nepotrivit. „Când mi-am spus într-un final oful, am fost îngrozită.” povestește ea. „Îmi aduc aminte că-mi bătea inima, mai că era să-mi iasă din piept, în timp ce mă gândeam la ce am făcut, dacă voi fi sau nu angajată.” Era printre primele mele filme. Însă știam, în sinea mea, că acel tip de comportament nu era în regulă. Însă cred că în final, temperamentul specific cartierului Bronx din mine mi-a zis „Nu, n-am de gând să suport asta.” Actrița spune că în acest punct din viața ei știe ce vrea și cum să-și trăiască viața: „Știu cine sunt și cei vreau. Îmi cunosc atuurile și slăbiciunile. Mi-a luat o bună bucată de timp să ajung să zic ceva frumos despre mine când mă uit în oglindă. Mă bucur că pot face asta acum.”

Acum Lopez este șefa, fie că vorbim de show-ul ei Vegas sau de rolul de producător la serialele “Shades of Blue”, “The Fosters” sau “World of Dance”. Artista a mai declarat următoarele în timpul unei excursii în Puerto Rico: „Multe femei susțin acum această mișcare care promovează egalitatea și înfruntarea abuzului sexual la locul de muncă, fie că vorbim de Globurile de Aur sau alt evenimente. Îmbrăcată în negru, astăzi, încerc să promovez același lucru în Puerto Rico. Și noi vrem egalitate.”

Eliza Nita
eliza.nitta@yahoo.com