Jennifer Lopez s-a tuns cu o oră înainte de Met Gala 2018 și poartă acum un bob mediu

Jennifer Lopez s-a tuns cu o oră înainte de Met Gala 2018 și poartă acum un bob mediu

Jennifer Lopez a pășit pe covorul roșu la Met Gala 2018 cu un nou look. Vedeta a renunțat la câțiva centimetri buni din lungimea părului ei, și poartă acum un bob mediu, una dintre cele mai cool tunsori ale anului. Hairstilistul ei, Lorenzo Martin, a dezvăluit că transformarea s-a produs cu doar o oră înainte de eveniment.

La un eveniment care a avut loc luna aceasta, Jennifer Lopez a fost văzută purtând extensii extrem de lungi. De data aceasta, stiliștii ei, dar și ea, au simțit nevoia de o schimbare drastică. Cu doar o oră înainte de Met Gala 2018, Jennifer Lopez s-a tuns, luând o decizie extrem de riscantă.

Jennifer Lopez, tunsă cu o oră înainte de Met Gala 2018

„Am tuns-o astăzi, a spus că vrea ceva diferit și că designerul vrea ceva diferit. Am vrut să arate fresh”, a dezvăluit hairstilistul Lorenzo Martin, pentru Allure. „Am decis astăzi să o facem, cu aproximativ o oră și jumătate înainte ca ea să plece la eveniment. Nici eu nu știam măcar, nici măcar ea nu știa că urma să o facem”, a explicat Martin.

Deși totul s-ar fi putut transforma într-un dezastru, nefiind recomandat să încerci look-uri noi înainte de un eveniment important, Jennifer Lopez a strălucit pe covorul roșu.

Jennifer Lopez, tunsă cu o oră înainte de Met Gala 2018

Jennifer Lopez, tunsă cu o oră înainte de Met Gala 2018

Hairstilistul a mai dezvăluit că, după ce a tuns părul, l-a aranjat în așa fel încât toată atenția să fie direcționată către rochie, motiv pentru care a ales să așeze părul după urechi și să îl mențină lipit de cap.

Jennifer Lopez a avut una dintre cele mai frumoase coafuri la Met Gala 2018. Și ținuta a fost potrivită cu tematica aleasă, deși unele vedete au ignorat complet dress code-ul evenimentului Met Gala 2018. Cântăreața nu a fost singura care a apelat la o schimbare de look: Cara Delevingne și-a vopsit părul mov pentru Met Gala și iată semnificația asociată cu tematica de anul acesta.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com