Jennifer Lopez a împlinit 49 de ani și a uimit cu o fotografie incredibilăJennifer Lopez a împlinit 49 de ani și a uimit cu o fotografie incredibilă

Jennifer Lopez a împlinit 49 de ani și a uimit cu o fotografie incredibilă

Jennifer Lopez pare că a avut cea mai grozavă zi de naștere! Cântăreața a împlinit 49 de ani și pentru a marca acest moment a împărtășit pe pagina ei de Instagram o fotografie în care arată incredibil.

Jennifer Lopez și-a sărbătorit vârsta de 49 de ani cu o fotografie incredibilă

Artista, care a împlinit ieri vârsta de 49 de ani, a ales să își sărbătorească ziua de naștere pe plajă alături de prieteni și familie. Ce a purtat pentru această ocazie? Nimic altceva decât un costum de baie care i-a dezvăluit abdomenul sculptat și fizicul incredibil de tonifiat.

Current birthday situation… yup

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Nu este de mirare că J.Lo își arată cu atât de multă încredere silueta. În fond, și-a construit o carieră internațională prin combinația dintre cântat și dansat, care a umplut stadioane întregi de oameni. Rezultatul, cultivat în peste 20 de ani, i-a oferit un corp care trezește constant admirația celor 77 de milioane de followers de pe Instagram.

În iunie, a împărtășit o fotografie purtând colanți, alături de hashtag-ul #whenleggingsmakethebootylookgood, iar câteva săptămâni după, o fotografie de la sala de fitness purtând un top care subliniază ceea ce devine însușirea ei cea mai bună pentru camerele foto.

Câteva detalii mai puțin cunoscute care contribuie la fizicul ei incredibil? Jennifer Lopez nu bea alcool și merge regulat la sală cu Alex Rodriguez. Iată o ținută de zi de naștere care merită un toast.

Foto: Hepta

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com