Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence și Darren Aronofsky s-au despărțit

Se pare că odată cu sfârșitul anului, celebritățile încep să pună punct relațiilor. După ce The Weeknd s-a despărțit de Selena Gomez, se pare că și actrița Jennifer Lawrence a decis să pună capăt relației cu Darren Aronofsky.

Potrivit celor de la Entertainment Tonight,  cei doi s-au despărțit luna trecută, după o relație de aproximativ un an. Față de celelalte despărțiri de la Hollywood, Jennifer și Darren au preferat să se despartă amiabil, iar cei doi au rămas prieteni.

De asemenea, cei doi au mers împreună la premiile Governor în Los Angeles, chiar dacă nu mai formau un cuplu.

Lawrence și regizorul Black Swan s-au întâlnit pe când filmau thriller-ul Mother! și se pare că au început să se întâlnească în septembrie 2016, după ce filmările s-au încheiat.

Deși au fost văzuți luând cina împreună de mai multe ori și chiar au fost fotografiați sărutându-se, cei doi au ținut relația ascunsă.

Într-un interviu oferit revistei Vogue, Lawrence a confirmat relația dintre ea și Darren spunând că ,, Am simțit acea energie, deși am mai avut relații înainte, mă simțeam confuză, însă cu el nu m-am simțit niciodată confuză. În mod normal nu-mi plac oamenii care au mers la Harvard pentru că nu trec două minute fără ca ei să menționeze acest lucru, însă el nu este așa.”

Și Darren a ținut să o laude pe Jennifer spunând că ,,talentul ei este atât de natural și de brutal. Întotdeauna am comparat-o cu Michael Jordan”

Foto: Hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro