Jennifer Lawrence răspunde controversei rochia purtată de ea

Jennifer Lawrence răspunde controversei legate de rochia purtată de ea

La începutul acestei săptămâni, Jennifer Lawrence a participat la o conferință de presă pentru promovarea noului ei film, Red Sparrow, în Londra. Pentru acest eveniment, actrița a ales o superbă rochie neagră Versace, însă a primit nenumărate critici legate de outfitul ei. Iată ce a avut lumea de comentat și ce a răspuns actrița la controversa legată de rochia purtată de ea.  

Pentru conferința de presă din Londra a filmului Red Sparrow, Jennifer Lawrence a ales o superă rochie neagră din colecția Pre-Fall 2018 a casei Versace. Până aici nimic anormal. Însă una din fotografiile făcute la eveniment a făcut Internetul să vuiască: cea în care Jennifer apare alături de câțiva dintre actorii din filmul Red Sparrow. Fotografia a fost  făcută pe terasă, iar Jennifer, în rochia Versace, este flancată de cei patru bărbați, fiecare dintre aceștia având paltoanele pe ei.

După apariția fotografiei pe Internet, internauții au criticat-o pe actriță pe rețelele de socializare, condamând-o că nu s-a îmbrăcat adecvat temperaturilor scăzute din capitala Angliei.

Alții au fost de părere că Jennifer Lawrence a fost plătită să poarte acea rochie și nu a purtat o haină pe deasupra pentru a putea primi bani.

Jennifer Lawrence a răspuns controversei legate de rochia purtată de ea în Londra printr-un mesaj pe contul ei de Facebook. Actrița s-a declarat „extrem de ofensată“ de criticile care i se aduc.

„Wow. Nu prea știu de unde să încep cu această controversă numită „Jennifer Lawrence poartă o rochie care o dezvăluie prea mult când afară este foarte frig“. Este mai mult decât ridicol și sunt extrem de ofensată. Acea rochie Versace era fabuloasă. Credeți că aș acoperi o rochie așa minunată cu o haină și o eșarfă? Am stat afară timp de cinci minute. Aș fi stat și în zăpadă pentru acea rochie pentru că îmi place moda și pentru că asta e alegerea mea.

Comentariile sunt sexist, ridicole, acesta nu este feminism. Să reacționăm mai mult decât este cazul la tot ceea ce spune sau face cineva, creând controverse din lucruri inofensive, precum ceea ce aleg eu să port sau nu, pur și simplu nu ne va face să înaintăm, ci doar va distrage atenția de la problemele reale. Veniți-vă în fire! Tot ce vedeți că port este alegerea mea. Și dacă vreau să stau în frig îmbrăcată necorespunzător, ASTA TOT ALEGEREA MEA ESTE!“

Foto: Northfoto

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro