Jennifer Lawrence povestește despre prietenia ei cu Kim Kardashian

Jennifer Lawrence povestește despre prietenia ei cu Kim Kardashian

Dacă există vreun subiect pe care Jennifer Lawrence va vrea întotdeauna să-l discute într-un interviu, acela ar fi dragostea pură și admirația pentru Kim Kardashian, cât și întreaga familie Kardashian Jenner. Să nu mai vorbim despre istoria ei cu obsesia de nestăvilit cu emisiunea „Keep Up with The Kardashians” – a ajuns în punctul în care a dedicat un întreg „cort Kardashian” pe care și l-a construit în timp ce filma cele mai grele scene din filmul mother!. Într-un interviu recent, Jennifer Lawrence povestește despre prietenia ei cu Kim Kardashian. Chiar dacă actrița din Red Sparrow și-a întâlnit idolul în persoană – chiar au ieșit de câteva ori – Jennifer a dezvăluit vineri că sentimentele de prietenie s-ar putea să fie mai puternice din partea ei.

În timpul unui interiviu cu reprezentații de la The Wing, un centru al comunității muncitoare dedicat femeilor din New York, Jennifer a fost întrebată despre prietenia ei cu Kim. „Mă îndoiesc că ea m-ar numi pe mine prietenă,” a răspuns Jennifer. „E mai degrabă o prietenie unilaterală.”

A continuat prin a rememora interviul pe care i l-a luat lui Kim cât îl înlocuia pe Jimmy Kimmel în emisiunea lui live.

Când am aflat că eu aveam să fiu intervievatorul mi-am zis „Oh, Dumnezeule, toată viața mea a dus la acest moment!” explică actrița. „Voiam să fac rost de la ea de cât mai multă informație. Voiam să îmi potolesc setea de curiozități. Așa că m-am dus acasă la Kris Jenner și am luat cina cu întreaga familie.”

Jennifer și Kim au povestit în timpul emisiunii ce s-a întâmplat în timpul acelei seri, care a sfârșit cu Kris Jenner îmbătându-se și Jennifer ducându-se în dressing-ul lui Kim, dezbrăcându-se și cerând să-i fie făcut styling-ul de către Kanye.

„Sunt amuzanți, cu picioarele pe pământ și incredibil de inteligenți. Sunt oameni foarte drăguți, apropiați și au o adevărată legătură unul cu celălalt, ceea ce cred că e un lucru benefic pe care să-l arăți lumii,” a spus actrița audienței de la The Wing. „Au fost incredibil de drăguți cu mine.”

Eliza Nita
eliza.nitta@yahoo.com