Jennifer Lawrence este obsedată de Timothée Chalamet!

Jennifer Lawrence este obsedată de Timothée Chalamet

Jennifer Lawrence este obsedată de Timothée Chalamet! Nu erai singurul care se uita la Call me by your name și își dădea seama că se va îndăgosti de tânărul actor de 22 de ani, Timothée Chalamet. Jennifer Lawrence a dezvăluit la rândul ei în timpul turneului de promovare al noului ei film, Red Sparrow, că a prins-o febra Chalamet. Lawrence este fană declarată a talentului lui Chalamet, însă mai mult ca sigur are și un crush pe actorul nominalizat la Oscar.

„E legal să zic asta despre el, nu? Are peste 18 ani?” a glumit Lawrence cu reporterii de la Entertainment Tonight. „Oare ce se întâmpla dacă ziceam că arată bine rău și avea 15 ani? Nu mi-am dat seama că e atât de tânăr. Spuneți-i să aștepte. E atât de talentat și arată nemaipomenit!”

Oriunde ai fi, Timmy, Lawrence are următorul mesaj pentru tine: „Timothée, aștept să mai crești puțin, știi ce zic? Îl îngraș ca pe un porc în ajung, și am să mă bag imediat în seamă când ajunge la 30 de ani.”

Chalamet are totuși o șansă de a se alătura cercului de câștigători ai Oscarului din acest an. Rolul său din “Call Me by Your Name”, deși nu i-a adus Oscarul pentru Cea mai bună interpretare masculină din acest an, i-a adus o nominalizare, făcându-l cel mai tânăr actor nominalizat la această categorie de mai bine de opt decade.

Eliza Nita
eliza.nitta@yahoo.com