Jenna Dewan Tatum vorbește deschis despre relația ei sexuală cu Channing Tatum

Jenna Dewan Tatum și Channing Tatum au demonstrat de atâtea ori că sunt un cuplu foarte hot. Doar ce ne amintim doar de momentele lor sexy din Step up, filmul pe ale căror platouri s-au cunoscut sau de cele în care își fac declarații de dragoste, și începem să ne emoționăm.

Desigur, când vorbești despre un asemenea cuplu, care arată atât de bine, atât separat, cât și împreună, este greu să eviți subiectul sex. Și cu siguranță relația lor din dormitor ar trebui să fie la fel de steamy precum este cea pe care o au în tot restul timpului.

Într-un interviu pentru Cosmopolitan, Jenna povestește un pic despre viața sexuală pe care o are alături de soțul ei. Și sună minunat! Este un mix între pasiune și intimitate.

„Am fost dintotdeauna o persoană foarte sexuală“, a declarat Jenna pentru revistă. Avem cu siguranță o viață (sexuală) fericită și sănătoasă. Ceva din a fi dansator te conectează foarte mult cu fizicul tău. Este o energie sexuală primară de la natură. Îți simți corpul într-un mod anume. Channing seamănă foarte mult cu mine în această privință. Suntem pe aceeași lungime de undă.“

Jenna vorbește și despre începuturile relației cu Channing. Când s-au cunoscut, Jenna credea că el nu este pregătit pentru o relație. Răspunsul lui? Unul onest și simpatic, într-un moment destul de stângaci.

„Au fost două nopți ciudate“, a spus Jenna. „Nici măcar nu ne sărutasem. Apoi el s-a dus la o petrecere cu câțiva dintre dansatori. Camera lui era chiar deasupra camerei mele, iar într-o seară a venit beat cu un sombrero pe cap și mi-a bătut la ușă. Tot ce a putut spune a fost: “Nu m-am putut opri din a mă gândi la tine. Haide să fim împreună. Tot ce vreau este să fiu cu tine.” Iar din acel moment suntem împreună.“

Awww, cât este de emoționant a fost acest moment?

Foto: Northfoto

erika
erika.chivu@ringier.ro