James Franco este acuzat de hărțuire sexuală

James Franco este acuzat de hărțuire sexuală, după ce a purtat broșa Time’s Up la Globurile de Aur

James Franco este acuzat de hărțuire sexuală de mai multe femei, care și-au povestit experiențele pe social media după ce au văzut că actorul a purtat broșa Time’s Up la Globurile de Aur 2018.

Premiat la Globurile de Aur pentru rolul din „The Disaster Artist”, James Franco a urcat pe scenă purtând broșa Time’s Up. Accesoriul face referire campania inițiată de peste 300 de femei de la Hollywood.

Acum, James Franco este acuzat de hărțuire sexuală de mai multe femei care l-au menționat în mesajele lor de pe Twitter.

„Hey James Franco, drăguță broșă Time’s Up ai purtat la Globurile de Aur! Îți amintești acum câteva săptămâni când mi-ai spus că nuditatea completă la care m-ai forțat pentru două din filmele tale, pe 100 de dolari pe zi, nu este exploatativă pentru că am semnat un contract? Timpul s-a scurs și pentru asta!”, a scrcis Sarah Tither-Kaplan, pe Twitter.

 

„Drăguță broșă Time’s Up, James Franco. Îți amintești acel moment când mi-ai împins capul în jos într-o mașină, în direcția penisului tău expus? Și de acea dată când i-ai spus prietenei mele să vină la hotelul tău când avea 17 ani? După ce fuseseși deja prins făcându-i asta unei alte fete de 17 ani?”, a scris o altă femeie, pe nume Violet Paley, tot pe Twitter.

 

Desigur, utilizatorii de Twitter au întrebat-o pe Violet de ce a ales să vorbească abia acum, în contextul în care actorul tocmai a câștigat un premiu la Globurile de Aur. „Hey, tipule, înțeleg că așa pare, dar eu și alte trei fete am tot vorbit despre asta înainte. Doar că de această dată subiectul chiar a atras atenția pentru că el este în trending”, a răspuns femeia.

Mai mult decât atât, James Franco este acuzat de hărțuire sexuală, iar Violet Paley susține că are probe pentru a-l chema în instanță. „Hey, prieteni! Chiar am câteva dovezi, și câteva fete cu povești similare. Deocamdată, sunt în discuții cu un specialist în legătură cu ce este cel mai bine să fac în continuare”, a mai scris ea, pe Twitter.

Foto: Northfoto

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com