Backstage Victoria’s Secret Fashion Show 2018

În backstage la Victoria’s Secret Fashion Show 2018

Spectaculoasa prezentare Victoria’s Secret a avut loc ieri în New York. A fost o adevărată desfășurare de forțe și, bineînțeles, în culise a fost un alt spectacol. Iată cum a fost în backstage la Victoria’s Secret Fashion Show 2018.

Ediția din acest an a Victoria’s Secret Fashion Show a avut loc în New York. Pe catwalk au defilat 60 de modele, multe dintre ele fiind pentru prima dată în postura de îngeri, dar și celebrele modele Kendall Jenner, Toni Garrn – după o absență de cinci ani -, Gigi și Bella Hadid. Cea din urmă s-a confruntat zilele trecute cu numeroase critici negative asupra felului în care arată. Supermodelul în vârstă de 22 de ani nu mai vrea să fie criticată pentru cât de slabă este, așa că are cel mai bun răspuns la adresa acestor răutăți.

Prezentarea de modă a avut loc ieri, însă aceasta va fi difuzată la televizor pe 2 decembrie. Noi avem deja imagini de la Victoria’s Secret Fashion Show 2018, plus multe detalii de la evenimentul de seara trecută.

În backstage la Victoria’s Secret Fashion Show 2018

În backstage la Victoria’s Secret Fashion Show a fost un alt spectacol, la fel de interesant ca cel de pe podium. Modelele, îmbrăcate în halate negre din satin au așteptat cuminți să fie machiate și coafate, și-au făcut selfie-uri și au exersat mesul pe catwalk, înainte de a defila în fața publicului.

Hairstylistul britanic Anthony Turner, unul dintre cei mai solicitați din industrie și care a lucrat cu Victoria Beckham, Jil Sander, Dior și Peter Pilotto, a realizat coafurile la această ediție a Victoria’s Secret Fashion Show: bucle diafane realizate cu spray texturizant și instrumente de coafare Conair. Glam Squad-ul a fost completat de make-up artistul britanic Charlotte Tilbury, ea fiind responsabilă pentru look-ul fără cusur al modelelor.

Intră în galeria foto pentru a vedea imagini din backstage-ul spectacolului Victoria’s Secret Fashion Show 2018.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro