Harper Beckham: fotografii adorabile ale micuței

Mezina familiei Beckham împlinește astăzi patru ani așa că nu e moment mai potrivit ca acesta să trecem în revistă cele mai simpatice apariții ale ei. 

Nu mai există niciun dubiu că fetița Victoriei și a lui David Beckham – al patrulea lor copil – are deja un stil bine definit. Micuța, care astăzi împlinește patru ani, chiar a fost „inițiată“ în lumea modei mult mai devreme decât alții – a mers pentru prima dată la o Săptămâna a Modei pe când avea doar două luni. Tot în acea perioadă a vizitat pentru prima dată un magazin Prada, iar mama ei a declarat atunci că lui Harper i-a plăcut foarte mult experiența.

La cea mai recentă prezentare de modă semnată Victoria Beckham, Harper a fost prezentă împreună cu tatăl și frații ei mai mari și, deși a stat alături de Anna Wintour, redactorul șef al Vogue, micuța nu a părut deloc intimidată de aceasta.

Trebuie să recunoaștem: ne topim după instantaneele cu Harper și David Beckham. Iar aceste fotografii arată că fostul fotbalist este un tătic de milioane!


Intră în galeria foto pentru a vedea cele mai frumoase imagini cu Harper Beckham. 

Foto Hepta

 

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro