Halle Berry este de nerecunoscut cu extensii lungi până în talie și șuvițe mov

Halle Berry este de nerecunoscut cu extensii lungi până în talie și șuvițe mov

Halle Berry își schimbă frecvent look-ul și îi place să se joace cu textura, lungimea sau stilul părului ei. Un lucru este cert: de fiecare dată arată superb. La fel s-a întâmplat și acum, când actrița a decis să încerce un look cu care abia am recunoscut-o: un păr brunet mai lung ca niciodată și șuvițe mov.

Deși obișnuia să își schimbe look-ul frecvent, în ultimul timp a luat o pauză și ne-a obișnuit cu coafura ei semnătură: lobul cu șuvițe aurii discrete și acel breton cu vârfuri filate care ne place atât de mult. Totuși, acum două zile, inevitabilul s-a produs: Halle Berry a postat pe Instagram o fotografie în care apare cu un look total nou, pe care nu l-a mai încercat niciodată.

 

You’ll never influence the world by being just like it.

O postare distribuită de Halle Berry (@halleberry) pe

Descrierea fotografiei se potrivește perfect cu noul stil adoptat de Halle Berry: „Nu vei influența niciodată lumea dacă vei fi exact ca ea.” Cu acest stil, actrița de 51 de ani demonstrează că părul lung poate arăta bine la orice vârstă și șuvițele colorate nu sunt niciodată prea excentrice.

Fanii au fost plăcut surprinși de schimbarea de look a lui Halle Berry, iar inimioarele nu mai conteneau în comentariile fotografiei. „Arăți fabulos! Sper că te și simți fabulos!”, „Frumusețe fără efort ❤❤❤” sunt doar câteva dintre comentariile admirative primite de actriță pentru acest nou look, despre care și noi credem că este printre cele mai reușite ale sale. Bravo, Halle!

Foto: Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro