Halle Berry face acest antrenament de 10 ani pentru a se menține în formă

Halle Berry face acest antrenament de 10 ani pentru a se menține în formă

Este sursa perfectă de inspirație în materie de wellness, așa că este cazul să ciulim urechile și să îi urmăm exemplul. Halle Berry a dezvăluit că face același antrenament de 10 ani pentru a se menține în formă, iar acesta nu este singurul beneficiu.

Profilul de Instagram al lui Halle Berry este ca o oază plină de pozitivitate și sfaturi de lifestyle care merită urmate. Dacă aveai nevoie de un motiv în plus să o urmărești, Halle Berry a dezvăluit într-o postare antrenamentul pe care îl face de 10 ani de zile și pe care îl recomandă oricui.

Halle Berry face acest antrenament de 10 ani

Actrița este într-o formă de zile mari, iar secretul ei a ieșit la iveală. Halle Berry face același antrenament de 10 ani: face box.

„Bocul este încă considerat unul dintre cele mai bune antrenamente pentru tot corpul. Vei sculpta fiecare mușchi și vei arde o mulțime de calorii și grăsimi. Scade dramatic nivelul de stres, dezvoltă coordonarea mână-ochi și crește încrederea de sine și disciplina”, a dezvăluit ea.

„Dar cel mai important… nu vei înceta niciodată să înveți. Fac box de 10 ani și regulat de trei, iar ador că întotdeauna învăț o nouă modalitate să mă provoc pe mine însămi și să lucrez noi mușchi. Te provoc să iei niște mănuși de box și să-i dai bătaie! …Promit că te vei distra, îți vei crește pulsul și îți vei sculpta corpul în același timp!!”, a mai scris actrița, în descrierea postării.

Mesajul a venit în compania unei serii de fotografii în care o putem vedea pe Halle Berry antrenându-se cu un instructor la un sac de box.

https://www.instagram.com/p/Bm35UZ1gykk/?taken-by=halleberry

Halle Berry susține că face aceste antrenamente de 10 ani, iar acest lucru este vizibil. Rezultatele sunt greu de contestat, căci trupul lui Halle Berry arată fantastic chiar și acum, la cei 52 de ani ai actriței. Halle este într-o formă extraordinară și pune acest lucru pe seama boxului, un antrenament pe care îi îndeamnă pe toți fanii ei să îl încerce.

Foto: Hepta

Tags:
Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com