Hailey Baldwin și-a schimbat numele pe Instagram Hailey Bieber

Hailey Baldwin și-a schimbat numele pe Instagram. Acum este Hailey Bieber

Avem în sfârșit confirmarea că Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au căsătorit! Hailey Baldwin și-a schimbat numele pe Instagram. Acum este Hailey Bieber.

Modelul în vârstă de 21 de ani a confirmat că s-a căsătorit cu iubitul ei, Justin Bieber, schimbându-și numele pe Instagram. Acum, pe profilul ei de social media apare scris Hailey Rhode Bieber. În urmă cu câteva săptămâni ea a înregistrat numele Hailey Bieber, pentru că are de când să lanseze o colecție de haine sub acest nume. În plus, ea a înregistrat și numele ei de fată, Hailey Baldwin, dar și HRB3, în cadrul companiei ei, Rhodedeodato Corp.

Tabloidele au spus că Hailey și Justin Bieber s-au căsătorit în septembrie după ce au fost fotografiați ieșind dintr-un tribunal din New York. „Cuplul a ținut nunta secretă față de multă lume. Au spus multora că nu sunt căsătoriți deși erau. Justin și Hailey voiau să se căsătorească, nu  aveau de gând să mai aștepte. Plănuiesc o nuntă formală, dar ceremonia intimă pe care au avut-o în septembrie este exact ce ei își doreau“, a declarat o sursă pentru Entertainment Tonight.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

my ❤️

O postare distribuită de Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) pe

La începutul lunii iulie, TMZ anunța că artistul în vârstă de 24 de ani și modelul, de 21 de ani, s-au logodit cu câteva zile înainte. Cei doi luau cina la un restaurant din Bahamas când Justin a cerut-o pe Hailey în căsătorie. „Este și nu este o surpriză. Justin este foarte fericit de câteva săptămâni încoace. O cunoaște pe Hailey de mult timp. Pare că este o decizie neașteptată dar se cunosc foarte bine“, a declarat o sursă pentru revista People.

La doar o zi după apariția veștii, Justin Bieber a rupt tăcerea și a confirmat vestea cea mare pe contul lui de Instagram. Cântărețul a scris un mesaj plin de dragoste pentru logodnica lui. „Am vrut să mai aștept un timp până să spun ceva, dar vestea circulă repede; simplu, lucrurile sunt așa: Hailey sunt atât de îndrăgostit de tot ce ține de tine! Sunt dedicat să-mi petrec viața ca să ajung să cunosc fiecare părticică din tine, iubindu-te cu răbdare, din toată inima. Inima mea este în totalitate a ta și întotdeauna te voi pune pe primul plan! Ești dragostea vieții mele Hailey Baldwin și nu vreau să-mi petrec viața cu altcineva în afara de tine“, a scris artistul pe contul lui de Instagram.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro