Hackerul care a publicat poze nud cu Jennifer Lawrence a fost condamnat la închisoare

Hackerul care a publicat poze nud cu Jennifer Lawrence a fost condamnat la închisoare

Jennifer Lawrence a fost victima unui hacker în 2014, care a publicat la vremea respectivă poze nud cu actrița furate din contul ei de iCloud. A venit momentul să i se facă dreptate lui Jennifer, iar la fel a decis și instanța de judecată care l-a condamnat pe hacker la opt luni într-o închisoare federală.

În urmă cu patru ani, un imens scandal a izbucnit în social mediat, când mai multe poze intime cu Jennifer Lawrence au fost publicate de hackerul George Garofano. Acesta a reușit cumva să spargă contul de iCloud al actriței și să downloadeze imaginile compromițătoare, pentru ca apoi să le arate întregii lumi, pe Internet. Consecințele vin acum, patru ani mai târziu.

Hackerul lui Jennifer Lawrence a fost condamnat la închisoare

Judecătorul Victor A. Bolden, din Connecticut, l-a condamnat pe hackerul lui Jennifer Lawrence la închisoare. George Garofano, în vârstă de 26 de ani, urmează să petreacă opt luni după gratii, iar după eliberare, urmează să fie pus sub supraveghere pentru următorii trei ani, potrivit Cosmopolitan.

În plus, alți trei hackeri care au fost implicați în incidentul din 2014 au fost găsiți vinovați în trecut și condamnați la închisoare cu termene de până la 18 luni.

„Când chestia cu hackingul s-a întâmplat, am simțit o violare atât de incredibilă încât nu poate fi pusă în cuvinte”, spunea ea, pe vremea când a avut loc furtul de fotografii. „Nu este un scandal, este o infracțiune sexuală”, a explicat actrița, într-un alt interviu acordat la vremea aceea.

Acum, la aflarea veștii că hackerul George Garofano a fost condamnat la închisoare, Jennifer Lawrence și-a arătat gratitudinea pe Twitter. Acolo, actrița nu a scris un mesaj detaliat, ci s-a mulțumit să își arate recunoștința prin două emoticoane sugestive.

https://twitter.com/JLdaily/status/1035086475929559040?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1035086475929559040&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.cosmopolitan.com%2Fentertainment%2Fa22873070%2Fjennifer-lawrence-hacker-nude-photos-sentenced-prison%2F

A venit, în sfârșit, ziua dreptății pentru Jennifer Lawrence, la patru ani după ce fotografii cu ea nud au fost publicat de hackeri în mediul online.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com