Gwen Stefani va avea propria linie de produse cosmetice?

Gwen Stefani va avea propria linie de produse cosmetice?

E la modă să fii beauty mogul printre celebrități! Din ce în ce mai multe vedete încep să își deschidă afaceri cu produse cosmetice, iar acum se pare că o nouă artistă se alătură trendului. Gwen Stefani va avea propria linie de produse cosmetice, cel puțin asta deducem după ce cântăreața a depus o serie de acte importante.

Recent, Serena Williams și-a înregistrat numele pentru viitorul ei brand de produse cosmetice, iar acum și Gwen Stefani a făcut la fel. Potrivit TMZ, cea din urmă a făcut demersuri pentru a înregistra marca P8NT (care probabil se va pronunța conform englezescului „paint” = vopsea).

Ce ar putea conține linia de produse cosmetice a lui Gwen Stefani

Tot cei de la TMZ au dezvăluit și că linia de cosmetice a lui Gwen Stefani ar putea conține o varietate mare de produse, de la vopsele de păr, la diverse lacuri de unghii, și până la produse de machiaj. Trebuie să ne așteptăm la eyelinere, pudre și rujuri, parfumerie, și chiar produse de skincare, cum ar fi creme hidratante și cu protecție solară.

Nu este prima dată când artista se implică în industria de beauty. Gwen Stefani a lansat în trecut o linie de makeup în parteneriat cu brandul Urban Decay. Cu toate acestea, probabil că de această dată a vrut să lanseze o gamă mult mai variată de produse, pe cont propriu.

În orice caz, intrarea ei în lumea afacerilor cu produse cosmetice nu mai surprinde pe nimeni. În fond, Gwen Stefani este cu siguranță o adevărată pasionată de beauty și trenduri, iar dovada este chiar cea mai recentă schimbare de look a vedetei. Mai mult decât atât, vedeta poartă mai tot timpul clasicul ruj roșu, și un accesoriu de beauty de care nu se lipsește sunt genele false, ce îi oferă un look dramatic pe covorul roșu.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com