Globurile de Aur 2018: Ce nu a reușit să spună Tommy Wiseau

Așa cum spuneam într-un articol anterior, cât se poate de premonitoriu, una dintre surprizele serii la Globurile de Aur ar fi fost ca James Franco să câștige premiul pentru cel mai bun actor într-un film de comedie și să îl aducă cu el pe scenă, pe excentricul Tommy Wiseau, personaj pe care îl interpretează în The Disaster Artist

Iată că duminică noapte, câștigătorul trofeului, James Franco, și-a invitat pe scenă și sursa inspirației pentru filmul său, însă când Tommy Wiseau a încercat să preia microfonul și să țină un mic discurs, acesta l-a oprit râzând și ne-a lăsat pe toți să ne întrebăm ce urma să spună.

Din fericire am aflat! Într-un interviu pentru The Los Angeles Times, a explicat ce voia să le spună participanților la eveniment: „Dacă ne-am iubi mai mult unii pe ceilalți, lumea în care trăim ar fi mai bună”.

„Uitați-vă la The Room, distrați-vă și bucurați-vă de viață. Visul American trăiește și este adevărat!” a mai adăugat el.

Regizorul și actorul Tommy Wiseau nu a avut decât gânduri bune pentru James Franco, pe care l-a felicitat pentru felul în care i-a spus povestea și l-a interpretat, alături de fratele lui, Dave Franco.

 

Foto: Hepta

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com