GLAMOUR Women of the Year 2015: cine sunt câștigătoarele

Seara trecută a avut loc cea de-a 25-a ediție a galei Women of the Year organizată de ediția americană a revistei GLAMOUR. Iată ce vedete au fost prezente la eveniment, cine a plecat acasă cu un trofeu și care au fost momentele importante ale galei. 

Cu ocazia celei de-a 25-a ediții a galei, data de 9 noiembrie 2015 a fost declarată Women of the Year Day de către primarul orașului New York, iar aseară Empire State Building a fost luminat în roz, culoarea semnătură a revistei.

Ceremonia a fost prezentată de Amy Schumer, iar pe scenă au urcat actori, celebrități, politicieni și sportivi. Printre invitați s-au numărat Goldie Hawn, Seth Meyers, Lupita Nyong’o, Jennifer Hudson, Jared Leto sau Selena Gomez.

Iată care au fost cele mai importante momente ale serii:

  • Caitlyn Jenner a primit un trofeu pentru lupta pe care o duce pentru integrarea comunității transgender și a ținut un discurs de mulțumire care a emoționat audiența. „Scriitoarea Simone de Beauvoir a spus <<Nu te naști femeie, ci devii>>. Acestea sunt cuvintele după care mă ghidez în viață“, a declarat Jenner.
  • Brooklyn Beckham i-a înmânat trofeul Women of the Year mamei sale, Victoria Beckham, pentru realizările deosebite din domeniul modei: „Sunt foarte mândru de tine și sunt bucuros să fiu aici în această seară. Te iubesc“, a mărturisit Brooklyn când a invitat-o pe scenă pe mama sa.
  • Femeile care au supraviețuit atacului armat ce a avut loc într-o biserică din Charleston au impresionat asistența cu mesajul lor despre iertare: „Iertarea înseamnă putere“.
  • Actrița Reese Witherspoon a ținut un discurs motivațional și a vorbit despre evitarea stereotipului din filmele hollywoodiene, unde femeile sunt portretizate drept neajutorate.

Intră în galeria foto alăturată pentru a vedea ce vedete și-au mai făcut apariția la GLAMOUR Women of Year 2015. 

Foto Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro