GLAMOUR Street Fashion Show: filmul serii

100 de fete glam, 11 cei mai cunoscuți bloggeri de fashion ai momentului, zeci de ținute superbe: pe 18 noiembrie a avut loc GLAMOUR Fashion Street Show, cea mai mare defilare pentru fashionistas, din România. 

La mijloc de noiembrie, la Stejarii Country Club, am dat startul unei seri speciale: GLAMOUR Fashion Street Show a însemnat răsfăț, voie bună și o mulţime de premii fantastice.

Prezentat de Sore Mihalache, evenimentul a adunat laolaltă o mulţime de fashioniste din Bucureşti şi din ţară, vedete și profesioniști din industria de fashion și beauty, alături de cei 11 blogeri de fashion, deveniți Ambasadori ai evenimentului: Alina Ceușan, Andreea Chirilă, Diana Enciu și Alina Tanasă,Ioana Carmen Chișiu, Mădălina Merca, Ioana Grama, Silvia Postolatiev, Sandra Bendre, Larisa Costea și Laura Călin.

Fiecare dintre Ambasadoarele GLAMOUR Street Fashion Show a recrutat o echipă formată din 10 fete glam, pe care le-a consiliat și alături de care a participat din ipostaza de „antrenor“ la eveniment.

Cei 11 bloggeri și-au prezentat echipele și au defilat alături de ele pe catwalk la evenimentul GLAMOUR Street Fashion Show. Puteți urmări ținutele celor 11 Ambasadoare, aici, alături de o serie de scurte interviuri cu ele. 

Mulțumim sponsorilor GLAMOUR Fashion Street Show: Colgate, MAC, Tommy Hilfiger, BaByliss și Redd’s, și partenerilor Stejarii Country Club, Evian și Martini, Pepsi, The Brothers M, Florăria Florens, Dalles Go, Fabrica de litere, Wella, Optiblu, Flanco, Evolio, Niran, Clinique, WorldClass, Rawz Vegan Food și IDA Spa.

Foto: Armand Ionescu, Cristi Duminecioiu, Dan Borzan

 

mirela.ujica
mirela.ujica@glamour.ro