Gisele Bündchen, ultima apariție pe catwalk

Gisele Bündchen, cel mai bine plătit supermodel din ultimii zece ani, a luat decizia de a se retrage din modelling, urmând să se ocupe mai mult de familie și proiectele personale (printre ele și linia de lenjerie intimă Intimates).

Motivul? „Am învățat să îmi ascult corpul. El îmi spune dacă ceea ce fac merită sau nu, iar acum mi-a cerut să mă opresc. Îmi respect trupul și este un privilegiu că mă pot opri“, a declarat Gisele pentru o publicație din Brazilia.

Gisele Bündchen, care numai anul trecut a câștigat aproximativ 47 de milioane de dolari, a ales să își încheie cariera în modelling tot pe podium. Aceasta a defilat pentru ultima dată în prezentarea Colcci (unul dintre brandurile dragi ei) de la Săptămâna Modei de la Sao Paulo. La sfârșitul show-ului, celelalte modele, îmbrăcate în topuri imprimate cu fața lui Gisele, i s-au alăturat pe catwalk pentru fotografia de final.

Sao Paulo Fashion Week: Colcci Modenschau

Soțul lui Gisele Bündchen, jucătorul de fotbal american Tom Brady, a fost prezent în primul rând și a susținut-o cu entuziasm. Înainte de prezentare, Gisele a postat pe Instagram o fotografie cu ea la 14 ani, vârsta la care și-a început cariera în modelling.

Foto: Hepta

tofan.diana
tofan.diana@glamour.ro