Gigi Hadid și Zayn Malik au confirmat că s-au împăcat printr-o postare adorabilă

Gigi Hadid și Zayn Malik au confirmat că s-au împăcat printr-o postare adorabilă

Mai ții minte când vestea că  Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit ne-a frânt tuturor inimile? Ei bine, putem răsufla cu toatele ușurate, pentru că Gigi Hadid și Zayn tocmai au confirmat că s-au împăcat printr-o postare adorabilă pe Instagram.

Mesajele de despărțire ale lui Gigi și Zayn ne-au dat peste cap tocmai pentru că au ales să folosească numai cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt. Nu ne-a venit să credem că relația lor a luat sfârșit, și se pare că nici lor, pentru că acum sunt din nou împreună. Gigi Hadid și Zayn Malik au confirmat că s-au împăcat printr-o postare adorabilă, după ce au fost văzuți împreună.

Gigi Hadid și Zayn Malik au confirmat că s-au împăcat

Gigi și Zayn au confirmat că s-au împăcat printr-o postare pe Instastories. Gigi a fost cea care a publicat o imagine adorabilă în brațele lui Zayn.

Bine, recunoaștem, nu este cea mai clară poză cu artistul, însă cum am putea confunda frizura lui blond platinat pe care și-a tot etalat-o pe profilul personal de Instagram în ultima perioadă?

Gigi și Zayn par a fi extrem de fericiți împreună, iar fanii lor se bucură din suflet că s-au împăcat. Imaginea publicată pe stories ne-a cucerit chiar și pe noi, așa că nu puteam să nu răspândim vestea că Gigi și Zayn au confirmat că s-au împăcat.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com