Gestul făcut de Ivanka Trump a scandalizat internetul

Gestul făcut de Ivanka Trump a scandalizat internetul

Sâmbătă seara, Donald Trump a semnat un document prin care le-a interzis musulmanilor din șapte țări să intre pe teritoriul Americii. În urma deciziei sale, sute de oameni au protestat în mai multe aeroporturi din țară.

Oameni din lumea întreagă au postat mesaje pe conturile personale de pe rețelele sociale în care cereau autorităților eliberarea musulmanilor reținuți în aeroporturi. În timp ce persoane din diferite țări se revoltau în mediul online, fiica lui Donald Trump, Ivanka Trump, a postat și ea un mesaj pe Twitter, însă nu a fost pe același subiect.

Aceasta a postat o poză cu ea și soțul ei, Jared Kushner. Cei doi erau îmbrăcați foarte elegant și se pregăteau de petrecere, în timp ce întreaga țară era revoltată. Nu a durat mult până când oamenii au reacționat la această poză, acuzându-i pe cei doi că sunt insensibili la criza umanitară ce are avea loc în acel moment în America.

 

„Sute de familii sunt destrămate din cauza tatălui tău, dar asta este o rochie drăguță. Distracție plăcută!” sau „Sigur, tatăl meu și măscăricii lui distrug țara, dar UITAȚI-VĂ CE ROCHIE AM EU!” sunt doar două dintre sutele de mesaje dure și ironice pe care oamenii i le-au trimis fiicei președintelui.

Ivanka a urcat aceeași poză și pe contul său de Instagram, unde a primit comentarii la fel de dure din partea celor care o urmăresc.

Vezi AICI reacția lui Ashton Kutcher la decizia lui Donald Trump de a interzice imigranților să intre în SUA, dar și ce au făcut Gigi Hadid și Bella Hadid în privința asta.

Foto: Hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro