George Clooney vorbește despre momentul în care a aflat că o să fie tată de gemeni

George Clooney este dovada vie că niciodată nu este prea târziu să devii părinte. La vârsta de 56 de ani, celebrul actor a devenit tată de gemeni.

Într-un interviu acordat celor de la ,,The Hollywood Reporter”, George vorbește cu sinceritate despre momentul în care el și soția sa, Amal, au decis să aibă copii.

,,Credeam că acest rol de tată nu face parte din ADN-ul meu. Nu am planificat acest lucru. Nu am vorbit niciodată despre acest subiect decât după ce m-am căsătorit cu Amal. Până atunci amândoi am presupus că nu ne dorim să avem copii.”

,,Însă după ce am făcut acest pas am simțit nevoia să începem o familie împreună. Am simțit că suntem foarte norocoși că ne-am întâlnit unul pe celălalt și să fructificăm la maximum această relație.”

Însă vestea că va fi tată de gemeni a fost ca un șoc.

,,Tot credeam că s-a produs o greșeală”

George a spus că Amal a rămas însărcinată fără ajutorul medicamentelor pentru fertilitate.

,,Țin minte că doctorul ne-a spus că este un copil, iar eu am zis ,,minunat”, însă după câteva secunde, ne-a anunțat că sunt doi de fapt. În acel moment m-am gândit că s-a produs o greșeală.”

Gemenii, Ella și Alexander, s-au născut pe 6 iunie la spitalul St. Mary din Londra. Alexander s-a născut primul la ora 12:54, iar Ella la 12:56.

,,A fost greu. Totul e bine și frumos în teorie, însă practica este grea.”

Viața mi s-a schimbat complet

,,Primul lucru la care te gândești este să nu o dai în bară. Îmi doresc ca cei doi micuți să fie fericiți, să aibă simțul umorului, să fie interesați de lucrurile din jurul lor, să fie buni și înțelegători cu oamenii. Să fie empatici.”

Deși Amal se ocupă în mare parte de gemeni, George se declară mândru de abilitățile sale de a schimba scutece.

Foto:Hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro