george clooney amal poveste de dragoste

George Clooney spune toată povestea lui de dragoste cu Amal

George Clooney a povestit totul despre povestea lui de dragoste cu soția sa. Uite cum s-a petrecut totul – de când s-au îndrăgostit și până s-au căsătorit. 

George Clooney era unul din cei mai râvniți burlaci de la Hollywood, asta până să o întâlnească pe avocata Amal Alamuddin. În decursul a un an și două luni, George și Amal s-au întâlnit, s-au îndrăgostit, s-au logodit și s-au căsătorit. De curând au devenit părinții a doi copii. Dar cum s-a întâmplat totul? Actorul a spus toată povestea lui de dragoste cu Amal, într-un interviu acordat publicației The Hollywood Reporter.

Totul a început în iulie 2013, când avocata specializată în drepturile omului, Amal Alamuddin se afla în trecere în Italia, la lacul Como, împreună cu un prieten comun. La o cină l-a cunoscut pe George Clooney, care era acolo și cu părinții lui. Tatăl actorului a povestit mai demult cum a descurs întâlnirea.

Iată ce a spus George Clooney despre prima întâlnire cu Amal: „Mi-am spus că este frumoasă, amuzantă și, bineînțeles, deșteaptă. Nu știu ce a gândit despre mine. Probabil și-a zis că sunt bătrân. Apoi mi-a trimis niște poze de când era acolo și am început să ne scriem emailuri, să vorbim, în special despre ce se întâmpla în viețile noastre. După o perioadă de timp a devenit clar că eram mai mult decât prieteni“, a povestit George Clooney.

Prima lor întâlnire în calitate de cuplu a avut loc trei luni mai târziu. George a invitat-o pe Amal în Londra, unde superviza filmările la pelicula Monuments Men. „Apoi am fost să cinăm, iar când am ieșit din restaurant erau vreo 50 de paparazzi. Dar ea a făcut față situației foarte bine. Apoi lucrurile au început să escaladeze foarte repede când eram la Londra.“

george clooney amal poveste de dragoste

Au petrecut Crăciunul împreună, apoi au mers într-un safari în Kenya, iar când George s-a întors în Los Angeles, în februarie 2014, a știut că Amal este aleasa. I-a arătat unui prieten o fotografie cu ea și i-a spus: „Cred că o să o cer în casatorie.“ Actorul i-a povestit lui Ellen DeGeneres cum a decurs cererea în căsătorie.

Nunta lor a avut loc în septembrie 2014, în Veneția. Trebuia să fie un secret pentru toată lumea, dar cineva și-a dat seama și a devenit un mare eveniment cu zeci de paparazzi pe urmele lor. „Eram într-o barcă și erau o mulțime de paparazzi și oameni care așteptau. Stăteam jos, dar mi-am zis <<Știi ceva? De ce să ne ascundem? Nu ar trebui să ne fie rușine de asta.>> Și ne-am ridicat în picioare și am salutat pe toată lumea.“

George a spus că atunci când găsești acel tip de dragoste pe care el îl împărtășește cu Amal „atunci te schimbi cu totul. Dintr-o dată, viața celeilalte persoane devine mai importantă decât propria-ți ta viață. Nu este ceva unic pentru noi, este ceva unic pentru toate persoanele care au norocul să găsească partenerul perfect. Regret că aveam peste 50 de ani când s-a întâmplat asta, dar doar pentru că aș fi putut să petrec și mai mult timp cu ea.“

În ceea ce privește copii, cei doi nu au discutat despre posibilitatea de a deveni părinți decât după căsătorie, iar George a crezut că nu-și dorește să fie tată. Cei doi au devenit de curând părinții gemenilor Ella și Alexander.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro