Fotograful nunții regale dulciuri copii fotografiile perfecte

Fotograful nunții regale a mituit cu dulciuri copii pentru a putea face fotografiile perfecte

Am suspinat la fotografiile oficiale de după nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, însă abia acum aflăm cât de greu este să surprinzi cadrul perfect, mai ales atunci când în fotografie sunt și zece copii năzdrăvani. 

Fotografiile oficiale de la nunta regală, care a avut loc sâmbăta trecută la Londra, au apărut la începutul acestei săptămâni. Am suspinat văzând imaginile superbe cu fericiții miri și familiile lor, realizate de celebrul fotograf Alexi Lubomirski.

Într-una din fotografii, cuplul fericit este înconjurat de domnișoarele și cavalerii de onoare care i-au sprijinit în ziua nunții. Prințul George și Prințesa Charlotte au făcut parte din alaiul miresei, alături de alți opt nepoți și copii de-ai prietenilor apropiați ai Prințului Harry și ai lui Meghan Markle.

Fotograful a dezvăluit pentru Reuters că nu a fost deloc ușor să surprindă cadrul perfect, mai ales când în fotografie s-au aflat zece copii năzdrăvani. Acesta s-a inspirat din metoda bonei pentru a-i ține pe cei mici sub control. Conform The TelegraphMaria Borrallo le-a promis copiilor că le va da bomboane Smarties dacă vor fi cuminți la ceremonia religioasă.

„Au tot fost mituiți cu Smarties așa că imediat ce au intrat în cameră am strigat <<Cui îi plac bomboanele Smarties?>> și toți au început să râdă și au ridicat mâinile, inclusiv adulții“, a spus Alexi.

Alexi Lubomirski a spus și povestea din spatele fotografiei cu Prințul Harry și Meghan Markle de pe scările Palatului Kensington. „Înainte să intrăm le-am spus să ne așezăm puțin pe scări, iar ea s-a așezat între picioarele lui. Râdeau pentru că făceau glume spunând cât de epuizați sunt, dar și bucuroși că în sfârșit s-a terminat.“

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro