Fotografiile oficiale de la aniversarea Prințului Charles

Fotografiile oficiale de la aniversarea Prințului Charles sunt tot ceea ce trebuie să vezi astăzi! 💕

Cu ocazia zilei de naștere a Prințului Charles, fanii familiei regale britanice au un cadou minunat: câteva fotografii adorabile cu familia Prințului de Wales. 

Astăzi Prințul Charles împlinește 70 de ani. Cu ocazia aniversării acestuia, Clarence House a publicat pe Twitter câteva fotografii adorabile cu familia Prințului de Wales – imagini care surprind familia regală pe trei generații.

În cele două fotografii, Prințul Charles și Camilla, ducesă de Cornwall stau așezați pe o bancă la reședința lor, fiind înconjurați de fii lui, Prințul William și Prințul Harry și soțiile lor. Prințul Charles își ține în brațe nepotul, pe Prințul George, iar lângă Camilla stă așezată Prințesa Charlotte. Mezinul Ducelui și Ducesei de Cambridge, Prințul Louis, se află în brațele mamei lui.

Poate cea mai frumoasă imagine este cea în care membrii familiei regale sunt surprinși râzând cu gura până la urechi.

Imaginile au fost realizate în septembrie, în grădina Clarence House de fotograful Chris Jackson. El este autorul și pozei oficiale date publicității de familia Prințului William la aniversarea a 4 ani a Prințului George.

Cele două fotografii vin înainte de petrecerea aniversară care va fi dată la Palatul Buckingham în onoarea Prințului Charles. Evenimentul este organizat de Regina Elisabeta, iar lista invitaților este secretă.

Foto: Twitter

 

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro