Fotografia adorabilă pe care Prințul Harry i-a făcut-o lui Meghan Markle

Fotografia adorabilă pe care Prințul Harry i-a făcut-o lui Meghan Markle

Palatul Kensington a dat publicității ieri o superbă fotografie ce o înfățișează pe Meghan Markle zâmbind, ținându-și mâna protectoare pe burtică. Fotograful a fost nimeni altul decât soțul ei, Prințul Harry. 

Primul turneu regal al Ducelui și Ducesei de Sussex s-a încheiat, iar cei doi au parte de o bine meritată pauză. Turul regal a fost unul de forță, în cele 16 zile, cei doi au avut numeroase evenimente în Australia, Fiji, Regatul Tonga și Noua Zeelandă. Pe lângă întâlniri și vizite, Meghan și Harry au participat și la o nouă ediție a Jocurilor Invictus. Olimpiada militarilor răniți în teatrele de operații, pe care Prințul Harry le patronează, a avut loc în Sydney.

Turul regal a fost documentat îndeaproape de fotojurnaliștii care i-au urmărit pas cu pas pe tinerii însurăței, dar aceștia au avut și câteva momente doar pentru ei. Ca orice cuplu obișnuit, Prințul Harry și Meghan Markle au ținut să-și pozeze singuri momentele speciale.

Din fericire, avem ocazia să ne bucurăm și noi alături de ei: Palatul Kensington a dat publicității ieri o fotografie adorabilă care o înfățișează pe Meghan Markle într-o pădure în Rotorua, Noua Zeelandă, imagine făcută chiar de Prințul Harry. În poza, Meghan apare zâmbind, ținându-și mâna protectoare pe burtică.

În mesajul care însoțește fotografia, Ducele și Ducesa de Sussex mulțumesc populației din Noua Zeelandă pentru minunata săptămână pentrecută acolo, ultima din turneul lor regal. „Australia, Fiji, Tonga și Noua Zeelandă – plecăm de aici simțindu-ne inspirați și reamintindu-ne că fiecare dintre noi poate face diferența.“

La începutul turneului regal, Palatul Kensington a publicat pe Twitter o fotografie făcută de Meghan Markle. Imaginea îl înfățișa pe Prințul Harry pe scena Jocurilor Invictus.

https://twitter.com/KensingtonRoyal/status/1056089394732363776

Și fotografiile făcute de Kate Middleton sunt publicate adesea pe conturile de Instagram și Twitter ale Palatului Kensington. Ducesa de Cambridge le-a făcut fotografii adorabile Prințului George și Prințesei Charlotte în prima zi de grădiniță. 

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro