Fosta asistentă a lui Harvey Weinstein vorbește despre abuzurile sexuale ale producătorului

Fosta asistentă a producătorului Harvey Weinstein, Zelda Perkins, susține că a fost plătită cu suma de 125.000 de lire sterline pentru a păstra tăcerea asupra abuzurilor sexuale din partea producătorului.

Zelda declară că a semnat un acord de confidențialitate după ce a depus acuzațiile în anul 1998, potrivit celor de la Financial Times.

Perkins spune că Weinstein a rugat-o să-i facă un masaj, iar apoi a încercat să o tragă în pat și ,,a fost făcută să îi fie rușine pentru faptul că i-a dezvăluit abuzurile”.

Bineînțeles, Weinstein a negat orice acuzație și a spus că totul s-a întâmplat de comun acord.

Fosta asistentă a spus că a decis să facă totul public atunci când o colegă i-a spus că și ea a fost abuzată sexual de producător.

Ambele femei au primit suma de 250.ooo de lire sterline pentru despăgubiri, sumă care au împărțit-o în mod egal și au semnat un acord de confidențialitate care le interzice să vorbească despre aceste acuzații.

Dar Perkins a decis să rupă tăcerea și să încalce acordul, deși riscă să fie nevoită să restituie banii. În ciuda acestui lucru, ea a declarat pentru Financial Times ,,vreau să rup în mod public acordul meu de confidențialitate”.

,,Cineva trebuie să înceapă să vorbească despre aceste abuzuri, altfel vor continua, iar acest lucru nu este posibil”.

Perkins spune că Weinstein o ruga să îl maseze în timp ce acesta era în lenjerie intimă și erau singuri în camera lui de hotel.

Într-o declarație adresată Financial Times, Weinstein a declarat că ,, nu au existat niciodată represalii față de femeile care îi refuzau avansurile”.

Perkins este una dintre multele femei pe care Weinsten le-a abuzat sexual și care a decis să vorbească în mod public despre comportamentul producătorului.

Recent, s-a început o anchetă privind drepturile civile în compania The Weinstein Co. în urma acuzațiilor aduse co-fondatorului, Harvey Weinstein, cu privire la hărțuirile sexuale.

Foto: Hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro