fiica lui pink rihanna premiile grammy

Fiica lui Pink și-a cunoscut idolul, pe Rihanna, la Premiile Grammy

Cel mai frumos moment de la Premiile Grammy 2018 s-a întâmplat în culise, când Willow, fiica lui Pink, și-a întâlnit pentru prima dată idolul – pe Rihanna. Avem fotografiile care arată momentul adorabil al întâlnirii. 

Willow, fiica lui Pink, este o mare fană Rihanna (ca și noi, de altfel). Deși mama ei activează în industria muzicală de mai bine de un deceniu, iar Willow o însoțește la multe evenimente mari, micuța nu a avut șansa să-și întâlnească idolul. Asta până acum două zile.

Într-o serie de fotografii Pink și Willow sunt surprinse vorbind cu Rihanna, ca mai apoi să vedem și o imagine cu micuța și idolul ei pozând împreună. „Visele devin realitate. Fiica mea trăiește pentru această femeie. Și eu la fel“, a scris Pink la poza în care Willow o îmbrățisează pe Rihanna.

Dreams come true. My daughter lives for this woman. So do I.

O postare distribuită de P!NK (@pink) pe

Și soțul lui Pink, Carey Hart, a postat o fotografie cu cele trei în timp ce vorbeau în culise. „Eram sigur că Pink va câștiga Grammy-ul în seara asta, dar nu a fost așa. Dar ea a făcut această seară memorabilă pentru Willz!!! Willz este fană Rihanna de multă vreme, iar mama ei a ajutat-o să o întâlnească.“

La Premiile Grammy 2018, Pink a venit însoțită de mama ei, Carey Hart și Willow. Cântăreața a fost nominalizată la categoria Cea mai bună interpretare pop, dar premiul a fost câștigat de Ed Sheeran. Deși nu a plecat acasă cu niciun premiu, artista nu a fost deloc supărată. Într-o postare pe Instagram, ea a explicat că seara a fost plină de alte victorii mai semnificative: Willow a întâlnit-o pe Rihanna, a petrecut timp cu soțul și mama ei și a cântat o melodie care a însemnat mult pentru ea.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro