Fiica lui Kylie Jenner are deja propria colecție de produse Kylie Cosmetics

Fiica lui Kylie Jenner are deja propria colecție de produse Kylie Cosmetics

La nici o lună de zile de la naștere, fiica lui Kylie Jenner are propria colecție de produse Kylie Cosmetics, iar mama ei a dezvăluit fotografii ale produselor de make-up. Stormi Webster a intrat deja în lumea afacerilor mamei sale, lucru deloc neobișnuit pentru un membru al familiei Kardashian. Mai întâi, Kim și Khloé au scos împreună o colecție Kylie Cosmetics, există zvonuri cum că și Kourtney ar urma să se implice, iar acum a venit rândul micuței Stormi. 

Fiica lui Kylie Jenner are o colecție de cosmetice Kylie Cosmetics, iar acest lucru a fost dezvăluit de mama ei printr-un video și mai multe fotografii publicate pe Instagram. Linia de produse include rujuri mate, palete de fard de pleoape, și farduri de pleoape cu glitter (descoperă-le în galeria foto!) care au nume meteorologice, ceea ce nu este o surpriză având în vedere semnificația numelui Stormi.

Fiica lui Kylie Jenner are propria colecție de produse Kylie Cosmetics

„Am lucrat la asta cam pe toată durata sarcinii”, spune Kylie în video. „Chiar după ce am ales numele lui Stormi, numele ei m-a inspirat. Am petrecut mult timp lurând la această colecție și am fost foarte atentă la detalii”, mai explică vedeta.

Iar când vorbește despre detalii, nu glumește. Rujurile din colecția lui Stormi au semnul fulgerului sculptat în ele. Intră în galeria foto de mai sus pentru a vedea mai multe imagini.

Deocamdată, nu se știe când vor fi lansate produsele din colecția fiicei lui Kylie Jenner, ori la ce preț se vor comercializa. Totuși, având în vedere că imaginea lui Kylie cu mânuța fiicei sale a obținut un record de aprecieri pe Instagram, cu siguranță și produsele vor avea un mare succes, iar stocurile vor fi epuizate rapid.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com