Fanii lui Kylie Jenner donează bani pentru ca ea să devină miliardară

Fanii lui Kylie Jenner donează bani pentru ca ea să devină miliardară

După ce au aflat că mai are nevoie de o sută de milioane de dolari pentru a deveni cel mai tânăr miliardar, fanii lui Kylie Jenner s-au apucat să strângă bani pentru vedetă printr-o platformă de crowdfunding.

Săptămâna trecută, ediția americană a revistei Forbes a pus-o pe coperta numărului de august pe Kylie Jenner. Vedeta a fost inclusă în topul Forbes al celor mai bogate femei din America, averile lor fiind în totalitate din veniturile proprii. Kylie Jenner ocupă locul 27, cu o avere de peste 900 de milioane de dolari, realizată în mare parte datorită companiei de cosmetice pe care a înfiinţat-o, Kylie Cosmetics. Topul realizat de Forbes arată că vedeta de doar 20 de ani este cea mai bogată din familia Kardashian-Jenner. Kim Kardashian, spre exemplu, are o avere ce se ridică doar 350 de milioane de dolari.

„Wow. Nu-mi vine să cred că public prima mea copertă Forbes. Mulţumesc pentru acest articol şi pentru recunoaştere. Mă simt atât de binecuvântată pentru că în fiecare zi fac ceea ce îmi place. Nu aş fi putut visa la aşa ceva!”, a a scris Kylie Jenner pe Instagram când a publicat o imagine cu coperta revistei Forbes.

Conform revistei Forbes, dacă afacerea lui Kylie jenner continuă să crească în viitorul apropiat, ea va deveni cel mai tânăr miliardar din venituri proprii din lume și astfel îl va detrona pe Mark Zuckerberg, care ocupă momentan această poziție. El a devenit miliardar la vârsta de 23 de ani.

Unii internauți au criticat alegerea revistei, spunând că vedeta nu merită să facă parte din topul celor mai bogate femei autorealizate. Ei afirmă că a fi autorealizat înseamnă a face bani singur, pe când Kylie provine dintr-o familie bogată, iar baza companiei a fost pusă cu bani primiţi de la părinţi.

În tot acest timp, fanii vedetei nu au stat degeaba. Ei au început o campanie de strângere de fonduri pe o platformă de crowdfunding. Intitulată „Să o ajutăm pe Kylie Jenner să devină miliardară”, campania își propune să strângă suma rămasă de 100 de milioane de dolari pentru ca vedeta să ajungă cel mai tânar miliardar. „Trebuie să strângem 100 de milioane de dolari pentru o ajuta să ajungă la un miliard. Dați vestea mai departe. Este foarte important!”, scrie pe pagina campaniei. Până în acest moment 131 de persoane au cotizat, iar suma strânsă se ridică la 1.938 de dolari.

Foto: Hepta
Tags:
roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro