expresia faciala melania trump vladimir putin

Expresia facială a Melaniei Trump când l-a întâlnit pe Vladimir Putin e tot ce trebuie să vezi astăzi!

În urmă cu două zile, Melania Trump l-a însoțit pe soțul ei la o întâlnire cu președintele rus Vladimir Putin. Dacă Donald Trump a fost foarte încântat de această întâlnire, reacția Primei Doamne a Statelor Unite a fost total opusul. Expresia facială a Melaniei Trump când l-a întâlnit pe Vladimir Putin este tot ce ai nevoie să vezi astăzi! 

Donald Trump și Vladimir Putin s-au întâlnit în Helsinki, Finlanda pentru a discuta despre îmbunătățirea relațiilor dintre cele două state. Melania Trump l-a însoțit pe Donald Trump și a avut ocazia să-l întâlnească și ea pe președintele rus. Însă expresia ei facială după ce a dat mâna cu el pare să indice că nu a fost deloc încântată de această întâlnire.

Înainte de începerea summitului, Donald și Melania Trump au dat mâna cu Vladimir Putin și au rămas pe loc pentru câteva fotografii. Imediat după ce a dat mâna pentru două secunde cu Putin, până ca fotografii să declanșeze aparatele foto, Prima Doamna a Statelor Unite a afișat o multitudine de expresii faciale, dar nici una nu a arătat bucurie.

Un utilizator de Twitter a postat un scurt video cu reacția Melaniei Trump, spunând că „este speriată de moarte de Putin“:

Mulți alți internauți au fost de acord că Melania avea o privire terifiată după ce a dat mâna cu Vladimir Putin:

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro