Evan Rachel Wood va primi salariu egal pentru sezonul 3 din Westworld

Evan Rachel Wood va primi salariu egal pentru sezonul 3 din Westworld

În ciuda faptului că este unul dintre personajele principale din serialul Westworld și o figură ușor de recunoscut, Evan Rachel Wood a mărturisit că nu a fost plătită în mod egal cu colegii ei de sex masculin pentru primele două sezoane. Lucrurile s-au schimbat însă – actrița a confirmat recent că va primi salariu egal pentru sezonul 3 din serialul mult îndrăgit.

Evan Rachel Wood va primi același salariu precum colegii ei 

„Cred că abia acum sunt în punctul în care sunt plătită egal cu colegii mei de sex masculin”, a spus Rachel Wood într-un interviu recent pentru TheWrap.

Mai exact, salariul ei este acum egal cu cel al lui Anthony Hopkins și Ed Harris, din rolurile lui Dr. Ford, respectiv The Man in Black.

„Mi s-a spus doar că „Hey, primești salariu egal!”, iar eu m-am emoționant, mi-am spus că nu am fost niciodată plătită în mod egal cu colegii mei.. niciodată.” a povestit actrița.

Evan Rachel Wood va primi salariu egal pentru sezonul 3 din Westworld Evan Rachel Wood va primi salariu egal pentru sezonul 3 din Westworld

Schimbarea nu a venit fără efort din partea actriței. Wood este o susținătoare vocală a mișcărilor Time’s Up și #metoo, însă nu a simțit că se ridică la același nivel cu cei doi actori legendari alături de care filmează pentru Westworld. „Lupt întotdeauna pentru salarii egale și chiar am refuzat proiecte din acest motiv”, a spus Wood. „Într-adevăr, vorbim despre Anthony Hopkins și Ed Harris, dar acum cred că muncim cu toții în mod egal și chiar muncim din greu”, a mai adăugat ea.

Sezonul 2 din serialul hit Westworld are premiera pe 22 aprilie. Urmărește trailerul mai jos:

Foto: Hepta

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com