Eva Mendes povestește despre noul ei parfum favorit

Eva Mendes povestește despre noul ei parfum favorit

O Eva contemporană, care poate fi inocentă și radioasă, dar și senzuală, asemenea unui fruct oprit, are acum un parfum care îi poate reflecta fiecare stare: Eve Duet. Eva Mendes, imaginea parfumului Eve Duet, ne-a oferit în exclusivitate un interviu despre noua ei colaborare cu Avon și ce reprezintă pentru ea acest parfum.

O femeie este un diamant cu multe fațete, una mai strălucitoare decât cealaltă, în funcție de cum este pusă în valoare de lumină care o înconjoară. Tocmai de aceea, parfumul ar trebui să fie mai mult decât un parfum. Eve Duet este codul olfactiv al femeii moderne, pe care îl poți descifra prin notele de bază, de mijloc și de vârf. Parfumul include două arome unice: una radioasă – care creează un dans amețitor între clementină, floare de măr, iasomie, nufăr și note lemnoase – și una senzuală – care îți exaltează simțurile cu amestecul de prună, piper roz, iasomie, nufăr și patchouli. Pe lângă aceste două arome, poți obține, prin combinarea lor, noi și noi esențe ale feminității. Totul stă în alegerea cantităților; astfel vei obține un parfum care să vorbească cel mai bine despre tine. Eve Duet este primul duet de arome pe care le poți mixa într-un parfum personalizat. Provocarea este să găsești formula perfectă pentru tine și pentru momentul zilei în care alegi să îl porți. Eva Mendes a acceptat această provocare. Cum folosește ea acest parfum și care sunt trucurile ei legate de alegerea parfumurilor ne-a mărturisit în cele ce urmează.

Eva Mendes povestește despre noul ei parfum favorit

Apă de parfum Avon Eve Duet, 84.99 lei

Eva Duet este primul parfum care se poate personaliza în funcție de stare. Există două parfumuri într-unul, care oferă posibilitatea de a crea trei parfumuri, în funcție de fiecare moment al zilei. Cum îl folosești, de obicei?

Acest lucru este foarte interesant pentru mine, pentru că obișnuiesc să amestec parfumurile. Ceea ce nu știam este că trebuie să existe un ingredient comun în acele parfumuri. Ai nevoie de bază. Iar în parfumul Eve Duet, acea bază este creată de apa Amazonului și îmi place foarte tare pentru că îmi oferă libertatea de a pune cât doresc din fiecare și astfel am opțiuni nesfârșite. Există o parte senzuală și o parte radioasă, una este mai florală, iar cealaltă mai lemnoasă, iar combinația dintre cele două este perfectă. În esență este vorba despre creativitate, pentru că poți merge cât de departe îți dictează starea de moment.

Care este ingredientul tău preferat din acest parfum?

Ador iasomia.

Cum ai descrie femeia care poartă acest parfum?

Parfumul poate rezona cu multe femei. Mai ales în zilele noastre, când noi, femeile, purtăm multe „pălării“, avem atât de multe laturi, de aceea este atât de distractiv să ai acest parfum: conturează latura senzuală, latura veselă, indiferent dacă este o trăsătură mai subtilă sau mai accentuată. Într-un fel, face apel la femeia modernă. Reprezintă mai multe lucruri, nu este doar un parfum.

Care sunt cele mai intense amintiri ale tale legate de un parfum?

Am crescut într-o familie cubaneză și acolo există o apă de colonie pentru bebeluși, numită Violeta. Este ceva cunoscut oricărei familii cubaneze, este ca un pas firesc: mama ta te va da cu această colonie. Aș spune că acest parfum de violete pentru bebeluși este cea mai intensă amintire a mea.

Care sunt sfaturile tale privind alegerea și purtarea unui parfum?

Pentru mine cel mai important este să am opțiuni, de aceea acest parfum este perfect pentru mine, pentru că întotdeauna mi-a plăcut să suprapun parfumurile. Sunt foarte loială atunci când găsesc ceva care îmi place, dar prefer și puțină varietate. Așa că am fost foarte entuziasmată când am aflat despre acest produs și am zis: „E perfect pentru mine.” Ca majoritatea oamenilor, am trec prin atâtea stări de-a lungul unei zile și vreau un parfum care să reprezinte acest lucru.

Cum este să fii ambasadoarea unui parfum semnat Avon?

Sunt foarte încântată de această colaborare. Am crescut cu Avon și este un brand iconic. Mătușa mea a fost reprezentant Avon, așa că am crescut în preajma lui și îmi place misiunea sa de a avea produse de înfrumusețare la prețuri accesibile și la îndemâna femeilor. Îmi place că reprezint un brand pe care îl cunosc de când eram copil, așa că sunt foarte mândră. Și mai mult, sunt foarte mândră de campania de promovare a parfumului, care a fost regizată tot de o femeie. Este o vizionară și cred că o să auzim multe despre ea. Este foarte cool și nu e un lucru tocmai obișnuit că este ceva pentru femei, creat de femei. De aceea sunt extrem de încântată.

 

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com