Emma Stone va juca o versiune punk din anii '80 a lui Cruella de Vil în filmul „Cruella”

Emma Stone va juca o versiune punk din anii ’80 a lui Cruella de Vil în filmul „Cruella”

Noul rol al lui Emma Stone te va reîntoarce direct în copilărie! Actrița o va juca pe legendara răufăcătoare de la Disney, Cruella de Vil, într-un nou film semnat de regizorul Craig Gillespie, cel care s-a aflat și la cârma peliculei „I, Tonya.

Emma Stone va interpreta rolul lui Cruella de Vil

Filmul va jongla puțin cu timpul: animația „101 Dalmațieni” are loc în anii ’50 sau ’60, însă versiunea lui Gillespie va fi centrată exclusiv pe Cruella și se va derula în anii ’80. The Hollywood Reporter a descris filmul ca fiind „o versiune punk din anii ’80” a Cruellei.

Acest lucru va însemna cel mai probabil că nu îi vom vedea pe Roger, Anita, Pongo, Pedita sau pe ceilalți cățeluși, ci o vom avea tot timpul în vizor pe Cruella.

Emma Stone va juca o versiune punk din anii '80 a lui Cruella de Vil în filmul „Cruella”

Dacă cineva poate însufleți o nouă versiune a iconicei Cruella și poate pune în valoarea garderoba glam a acelor vremuri, atunci aceasta este cu siguranță Emma Stone. Actrița va merge pe urmele lui Glenn Close, cea care i-a dat viață personajului în 1996 și a fost la fel de strălucitoare ca versiunea animată a personajului.

Cel mai probabil vom avea șansa să vedem începuturile Cruellei ca designer de modă, deși sperăm ca de această dată să aleagă blana artificială. Poate va fi inclus chiar și momentul în care își vopsește părul jumătate alb, jumătate negru. Va fi totodată primul rol Disney pe care Emma Stone îl adaugă portofoliului ei iar noi suntem nerăbdătoare să o vedem.

Foto: Northfoto

Tags:
Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com