Emma Stone și-a anulat planurile cu Jennifer Lawrence, lăsând-o pe jumătate machiată

Faceți loc în inimile voastre pentru că prietenia Emmei Stone cu Jennifer Lawrence va avea nevoie de spațiu. Săptămâna trecută ne-a adus un interviu făcut cu ambele de la Wunde au vorbit despre amintirile lor cu țestoasele de casă sau cum au împărțit un stalker (credeți-ne pe cuvânt sau nu, e mult mai amuzant decât pare). Singurul dezavantaj e că le-a ținut până acum să apară împreună pe ecran, mai ales când vedem ce dinamică au. Partea bună a lucrurilor e că le-au dat fanilor un sneak peak la noaptea lor de după Golden Globes. După cum v-ați aștepta, e glorios.

Conform unui video postat Lawrence pe Facebook, cele două trebuiau să se întâlnească după ceremonie pentru a merge împreună la câteva petreceri. După cum fac celebritățile, Lawrence și-a chemat o echipă de profesioniști ca să o pregătească pentru noapte – așa că atunci când Stone i-a trimis un mesaj spunându-i că preferă să rămână acasă, ca niște adevărate bune prietene, Lawrence a trebuit să se adapteze.

Posted by Jennifer Lawrence on Monday, 8 January 2018

Ceea ce a însemnat trimiterea echipei acasă, iar asta a dus la un clip fantastic primit de Internet în care Lawrence e machiată fix pe jumătate din față.

Eliza Nita
eliza.nitta@yahoo.com