Emma Stone, Saoirse Ronan și Meryl Streep vor fi protagonistele filmului „Little Women”

Emma Stone, Saoirse Ronan și Meryl Streep vor fi protagonistele filmului „Little Women”

Emma Stone, Saoirse Ronan și Meryl Streep vor fi protagonistele unui film regizat de Greta Gerwig. Dacă aceasta nu este definiția echipei perfecte, atunci nu știm care poate fi. Și dacă această veste minunată nu era de ajuns, Timothée Chalamet li se va alătura și el pentru a întregi imaginea perfectă. 

Emma Stone, Saoirse Ronan și Meryl Streep vor face parte din distribuția adăptării „Little Women

După „Lady Bird”, următorul mare proiect al regizoarei nominalizată la Oscar, Greta Gerwig, va fi adaptarea cinematografică a romanului „Little Women”. Pelicula va reuni câteva dintre starurile din „Lady Bird”, dar va aduce și nume noi importante precum Emma Stone, Meryl Streep și Florence Pugh.

Filmul lui Gerwig reprezintă cea mai recentă adaptare a romanului din 1869 cu același nume, scris de Louissa May Alcott. Povestea se centrează în jurul vieților a patru surori, Meg, Jo, Beth și Amy, în timp ce acestea se luptă cu familia, relațiile și propriul proces de maturizare.

„Lady Bird” a fost un real succes pentru Gerwig și Ronan, ambele câștigând nominalizări la Oscar la începutul acestui an. Totodată, Gerwig a devenit a cincea femeie nominalizată la Premiul Oscar pentru cel mai bun regizor.

Conform publicației Variety, Saoirse Ronan va juca rolul personajului Jo, Emma Stone o va interpreta pe Meg, iar Pugh pe Amy. Căutările pentru actrița care o va juca pe Beth continuă. Meryl Streep va juca rolul mamei lor, Marmee, iar Chalamet va fi vecinul de vis-a-vis, Laurie Laurence.

În timp ce „Little Women” începe să se contureze, majoritatea actorilor din distribuția filmului vor avea o perioadă plină toamna aceasta. Este de așteptat ca Chalamet să se reîntoarcă la Oscaruri pentru rolul său principal din „Beautiful Boy”, Emma Stone joacă rolul principal din noul film al lui Yorgos Lanthimos, „The Favourite”, așa cum îi spune și titlul filmului, Saoirse Ronan va interpreta personajul din „Mary Queen of Scots”, iar Meryl Streep se pregătește să încheie producția sezonului doi din „Big Little Lies”, dar urmează să o vedem și în rol secundar în „Mary Poppins Returns”.

 

Foto: Hepta

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com