Emily Ratajkowski și-a arătat pentru prima oară inelul de logodnă și este uriaș

Emily Ratajkowski și-a arătat pentru prima oară inelul de logodnă și este uriaș

Emily Ratajkowski și-a arătat pentru prima oară inelul de logodnă și este imens! Fanii au fost ușor dezamăgiți când supermodelul i-a luat prin surprindere cu o nuntă-fulger de la care nu au avut ocazia să vadă prea multe imagini, însă acum, Emily și-a luat revanșa.

După doar câteva săptămâni de relație cu Sebastian Bear-McClard, el și Emily au decis să își jure iubire veșnică. Presa a fost complet luată prin surprindere, așa că nu au apărut informații despre inelul de logodnă sau cererea în căsătorie. Ei bine, dacum Emily Ratajkowski și-a arătat pentru prima oară inelul de logodnă.

Emily Ratajkowski are un inel de logodnă uriaș

Topmodelul Emily Ratajkowski are un inel de logodnă uriaș pe degetul inelar, pe care l-a afișat pentru prima oară pe Instagram la aproape jumătate de an de la nuntă.

Inelul are nu unul, ci două diamante uriașe, iar fanii cuplului au fost extaziați când l-au văzut. Emily a primit atât de multe reacții pozitive pe social media, încât a decis să mai publice o fotografie cu bijuteria extravagantă.

View this post on Instagram

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Emily Ratajkowski și Sebastian Bear-McClard au oficializat relația în februarie la o judecătorie din New York. Topmodelul a ales să nu poarte o rochie de mireasă, însă cu siguranță a afișat un inel de logodnă spectaculos!

Foto:

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com