Emily Ratajkowski s-a căsătorit

Emily Ratajkowski s-a căsătorit!

Emily Ratajkowski s-a căsătorit! Să nu simțiți că ați întârziat la petrecere dacă nu vă puteți imagina care este bărbatul cu care Ratajkowski a schimbat jurămintele vineri. Cuplul e împreună de-abia de câteva săptămâni. Însă după cum și comediile romantice ne-au demonstrat de decade bune, când știi că a venit vremea, a venit vremea, iar Ratajkowski știe că soțul ei, Sebastian Bear-McClard, este cel ales. 

Cuplul proaspăt căsătorit a oficializat relația într-o judecătorie din New York, conform celor de la TMZ. Perechea a venit echipată cu musafiri de nuntă, inclusiv The Fat Jewish (cunoscut și drept Josh Ostrovsky). Bear-McClard este un producător, cel mai cunoscut proiect al său fiind probabil drama criminală de anul trecut, Good Time, cu Robert Pattinson în rolul principal. A mai apărut și în calitate de actor în filmul din 2006, The Minority.

Ratajkowski a anunțat nunta surpriză pe Instagram, deși am fi avut nevoie de mai mult context ca să fim siguri că poza postată cu ea și producătorul indică faptul că și-au schimbat starea civilă, în afară de descrierea care citea „ny” între două emoji-uri cu inele. Actrița și modelul de 26 de ani au postat o serie de capturi la Instagram Stories, împărtășind vestea. „Deeeci am o surpriză pentru voi. M-am căsătorit azi” a scris ea. În locul hainelor albe de mireasă, modelul a optat pentru un trench monocrom oranj cu pantaloni largi și o pălărie neagră cu un văl delicat.

https://www.instagram.com/p/Bfje4PBFMMI/?taken-by=emrata

E posibil ca actrița să fi făcut această decizie ca să se asigure că luna de miere i se va potrivi cu programul înainte de a începe promovarea pentru comedia „I Feel Pretty”, în care vor apărea ea și Amy Schumer, alături de colege modele precum Naomi Campbell și Lauren Hutton. 2018 deja avea să fie un an plin pentru cariera în film a lui Ratajkowski, care va apărea în drama Lying and Stealing și thriller-ul Welcome Home.

Eliza Nita
eliza.nitta@yahoo.com