Emily Ratajkowski este noua imagine Kerastase

Emily Ratajkowski este noua imagine Kerastase, însă modul în care a făcut anunțul i-a revoltat pe fani

Deși la jumătatea anului trecut se plângea că brandurile nu vor să colaboreze cu ea pentru că este prea sexy, noi nu ne mirăm deloc de faptul că Emily Ratajkowski este noua imagine Kerastase. Fotomodelul a câștigat foarte mulți fani în ultimul an, mai ales pe Instagram unde este extrem de activă și postează nenumărate selfie-uri.

Este frumoasă, încrezătoare și foarte populară, așa că nu este deloc o surpriză că a fost aleasă de reprrezentanții brandului pentru a le promova imaginea. Nici fanii ei nu ar fi fost deloc surprinși că Emily Ratajkowski este noua imagine Kerastase, însă modul în care ea a făcut anunțul a fost lucrul care i-a revoltat cel mai tare.

Mulți dintre urmăritorii ei s-au declarat „dezgustați” când i-au citit postarea de pe Instagram prin care a făcut public faptul că este imaginea brandului. Emily a postat o fotografie cu ea, căreia i-a atașat mesajul „Părul este o parte fundamentală a frumuseții, feminității și identității. Sunt foarte entuziasmată să anunț că sunt noua față a @kerastase_official!”. Reacțiile au venit imediat.

„În mod evident niciuna dintre persoanele dragi ție nu a trecut prin chimioterapie. Părul nu definește frumusețea și identitatea”, i-a scris o persoană. „Mi-am pierdut tot părul din cauza chimioterapiei, în urmă cu câțiva ani. Părul NU te face frumoasă. Această idee este specifică unei minți înguste și este o lipsă de respect față de oamenii care și-au pierdut părul din cauza bolii”, a mai comentat un utilizator.

În urma numeroaselor astfel de mesaje primite, modelul a modificat descrierea imaginii. Emily Ratajkowski este noua imagine Kerastase, și a modificat anunțul, rămânând doar ultima parte: „Sunt foarte entuziasmată să fiu noua față a @Kerastase_oficial!”.

 

În plus, reprezentanții brandului și-au cerut scuze răspunzând unui comentariu pe pagina lor oficială de Instagram: „Bună, ne pare sincer rău pentru situație, nu am vrut să ofensăm pe nimeni cu acea descriere”.

Emily Ratajkowski este noua imagine Kerastase și a început campania cu stângul, însă cu siguranță fanii o vor ierta pentru greșeala făcută și vor reveni la vechile obiceiuri de a-i da „love” la toate fotografiile și a-i lăsa mesaje de apreciere.

Foto: Northfoto

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com