Emilia Clarke va juca într-un spinoff Star Wars

Emilia Clarke ajunge din continentul necunoscut Westeros direct în cea mai  îndepărtată galaxie.

Site-ului oficial Star Wars a anunțat că actrița va avea un rol interesant într-un spinoff Star Wars. Emilia Clarke, care o interpretează pe Daenerys Targaryen (Stomborn of the House Targaryen, First of Her Name, the Unburnt, Queen of Chains, and Mother of Dragons) va face parte dintr-o distribuție de personaje pe care Han și Chewie o să-i întâlnească în Aventura lor.

Filmul nu are încă un titlu, dar conform site-ului, povestea se va concentra pe primii ani ai lui Han Solo. Colegii de distribuție a lui Clarke vor fi Donald Glover, care va juca în rolul lui Lando Calrissian, și Alden Ehrenreich, care-l va interpreta pe tânărul Han Solo, personajul reprezentat de Harrison Ford în seriile Star Wars.

Detaliile despre povestea filmului și cadrul în care se va filma, rămân un mister. Ce știm este că filmul este programat să fie lansat în 2018. Între timp, vom continua să ne imaginăm că Mama Dragonilor va ajunge în King’s Landing pe Millennium Falcon cu dragonii ei și cu Chewbacca alături de ea.

Foto: Hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro