Emilia Clarke tatuaj Game of Thrones

Emilia Clarke și-a făcut un tatuaj în onoarea personajului ei din Game of Thrones

Deși a încheiat filmările pentru ultimul sezon al Game of Thrones, Emilia Clarke nu vrea să-și la la revedere de la personajul ei din serial așa că s-a hotărât să-și facă un tatuaj în onoarea lui Daenerys Targaryen. 

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat în mai, Emilia Clarke a povestit că intenționează să-și facă un tatuaj în onoarea personajului ei din Game of Thrones, și iată că actrița s-a ținut de cuvânt.

Cum al optulea sezon (și ultimul) se apropie, Emilia s-a autodeclarat „Mamă a Dragonilor pe viață“. Actrița și-a tatuat cei trei dragoni ai lui Daenerys – Drogon, Rhaegal și Viserion – pe închietura mâinii drepte. Emilia a postat o fotografie pe Instagram cu noul tatuaj realizat de celebrul artist Dr Woo, spunând: „Mamă a Dragonilor pe viață!!! M-am asigurat că mămica nu-și va uita NICIODATĂ copilașii…“

Și Sophie Turner și-a făcut recent un tatuaj care să-i amintească de serialul Game of Thrones. Ea a ales blazonul familiei Stark și cuvintele „The pack survives“ tatuate pe braț.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

First tattoo back home! Thank you so much for getting this from me @sophiet ! 🐺 bad ass !

O postare distribuită de Lauren Winzer (@laurenwinzer) pe

Ne mai despart doar câteva luni până la evenimentul secolului din televiziune. Dacă și ție îți vine din ce în ce mai greu să aștepți reîntoarcerea serialului Game of Thrones, avem vești bune pentru tine de la HBO: cel de-al optulea și ultimul sezon va apărea în prima jumătate a lui 2019.

Acest interval destul de vag promite ca serialul să revină cândva între ianuarie și iunie (da, mai puțin de un an) iar cele șase episoade să ruleze fără întrerupere timp de șase săptămâni consecutiv.  „Va fi grozav”, a oferit un mic indiciu Casey Bloys (HBO).

În mare parte, sezoanele recente au început să ruleze primăvara, în special în luna aprilie, și s-ar părea că serialul va urma această tradiție și cu sezonul final. Iată tot ce știm până acum: episoadele vor fi mai lungi, iar finalul serialului a marcat-o complet pe Mama Dragonilor (Emilia Clarke).

Rămâne să așteptăm și să vedem cu ochii noștri!

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro