Emilia Clarke poartă acum un bob (mai) scurt

Emilia Clarke poartă acum un bob (mai) scurt

Cosițele interminabile de Regină a Dragonilor nu i se potrivesc și în viața reală actriței care o întruchipează pe Khaleesi în Game of Thrones. Emilia Clarke poartă acum un bob mai scurt decât de obicei, după ce a decis că scurtarea părului este soluția cea mai bună pentru a scăpa de vârfurile despicate.

O serie de actrițe și personaje din lumea mondenă au adoptat recent cea mai cool tunsoare a anului. Selena Gomez a fost cea mai îndrăzneață de până acum, însă o prinde din urmă Emilia Clarke, care poartă, mai nou, un bob scurt.

Emilia Clarke s-a tuns și poartă un bob mai scurt

Știm toate acel moment când părul nostru arată ca o mătură la vârfuri și ne gândim că este momentul pentru o schimbare drastică. Emilia Clarke s-a regăsit în această situație și a decis să scape de vârfurile despicate printr-o tunsoare nouă și foarte chic.

https://www.instagram.com/p/BjH1dj8lco0/?taken-by=emilia_clarke

Emilia Clarke a dezvăluit bobul scurt printr-o postare pe Instagram, unde a dat de înțeles că s-a tuns prin hashtagul „dacă arăți ca una dintre Sălbatice, este timpul să te tunzi”. „În alte știri, acest nou fabulos bob este cea mai chic metodă de a scăpa de vârfurile arse și despicate specifice mamei dragonilor”, a mai scris actrița, în descriere.

Emilia Clarke arată superb cu noul bob scurt

Emilia Clarke arată superb cu noul bob scurt

Actrița a fost surprinsă și de fotografi pe străzile din New York cu noua ei tunsoare. Emilia Clarke arată superb cu noul bob scurt, aranjat extrem de simplu după urechi și împărțit pe mijloc. În plus, noul look este proaspăt, actual și, deci, în tendințele verii 2018.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com