elsa Hosk sutien 1 milion de dolari Victoria's Secret show 2018

Elsa Hosk va purta sutienul de 1 milion de dolari la show-ul Victoria’s Secret 2018

Elsa Hosk a fost aleasă să poarte sutienul Fantasy Bra, în valoare de un milion de dolari, în prezentarea de modă Victoria’s Secret 2018. 

Modelul a fost ales să defileze pe podium în sutienul încrustat în diamante Dream Angels Fantasy Bra în cadrul show-ului Victoria’s Secret 2018, ce va avea loc săptămâna viitoare la New York.

Creat în colaborare cu Atelier Swarovski, sutienul Fantasy Bra a avut nevoie de peste 930 de ore pentru a fi gata. Piesa din argint este bătută în diamante – peste 2.100 de bucăți au fost folosite pentru crearea sutienului estimat un milion de dolari.

Iată cum arată sutienul Dream Angels Fantasy Bra:

Dacă suma ți se pare monumentală, află că prețul nu se compară cu cel de anul trecut, când modelul Fantasy Bra: The 2017 “Champagne Nights”, creat de bijutierul Mouawad și purtat de Lais Ribeiro valora două milioane de dolari.

Pentru prima dată, sutienul Dream Angels Fantasy Bra poate fi și cumpărat. Un model similar cu cel pe care Elsa Hosk îl va purta pe catwalk va fi disponibil în magazinele fizice și online ale Victoria’s Secret începând cu data de 29 noiembrie. Sutienul va putea fi achiziționat pentru suma de 250 de dolari.

Prezentarea de modă Victoria’s Secret 2018 va avea loc săptămâna viitoare în New York, dar va fi difuzată la TV pe 2 decembrie. Nu știm încă cine sunt artiștii care vor cânta în seara cea mare, dar am aflat ce modele vor defila pe podium în lenjerie Victoria’s Secret.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro